Oldal frissítése

Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Firefly Car Pack Bluetooth adapter piros

Tökéletesítse régi lejátszóját vezeték nélküli csatlakozással. A Firefly a világ legkisebb méretű vevőkészüléke Bluetooth csatlakozással, és 3,5 mm-es kimeneti átalakítóval. A Bluetooth funkció megszabadítja Önt a kábelektől. Többé nem lesz arra gondja, hogy kábelen keresztül csatlakoztassa a telefonját az autórádióhoz vagy olyan házimozi rendszerhez, amely nem rendelkezik vezeték nélküli csatlakozással.

Főbb tulajdonságok

  • Extrém kis méretű, vezeték nélküli vevőkészülék zenelejátszóhoz (a legkisebb a világon)
  • Egyszerű telepítés és vezérlés (tápellátás USB csatlakozással és AUX kimenet)
  • Kiváló hangminőség a szabadalmaztatott SRT technológiának köszönhetően
  • Csúcsminőségű kivitelezés (két alumínium anód csatlakozással ellátott ház, réz kábelezés, aranyozott érintkezők)
  • Akár két készülék is csatlakoztatható egy időben + memória akár 8 készülék csatlakoztatásának elmentésére

Csalóka külső

A készülék fő része egy USB csatlakozóra hasonlít, amely a tápellátást biztosítja. A csatlakozóban azonban egy kisméretű Bluetooth adapter és egy D/A átalakító van beépítve. Az USB csatlakoztatása után kösse össze AUX bemenetű lejátszóval vagy rádióval, párosítsa a Fireflyt-t az Ön telefonjával, és vezeték nélkül játszhat le zenét.

Nem csupán egy egyszerű Bluetooth

Hogy ne foglaljon sok helyet, a készülék nagyon kis méretekkel rendelkezik. Akár 2 telefont is csatlakoztathat egyidejűleg, amelyekről kitűnő hangminőségben játszhat le zenét. Nem csupán a standard MP3 kiterjesztést támogatja, hanem a közkedvelt AAC-t is, amely esetben a felszínre tör  a hangzás részletgazdagsága a nagy tömörítés mögül, és minimálisra csökken a torzítás. A Firefly megőrzi az eredeti hangminőséget a szabadalmaztatott „Sound Revitalization Technology” technológiának köszönhetően.

Műszaki adatok:

Bluetooth:
Verze v4.0

Támogatás:
A2DP v1.2, SPP
AAC, MP3 és SBD

Csomagolás:
Vezeték nélküli vevő zenelejátszókhoz
Hosszabbító kábel autórádió csatalakozáshoz
Dokumentáció

 
Kód:  FIF002
Termékszám:  FBRCAR-RD

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10