Oldal frissítése

Firefighting Simulator: The Squad - PS4

10 890 Ft

Firefighting Simulator: The Squad - PS4

Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5

Tűzoltónak lenni nehéz

Csatlakozz a tűzoltók csapatához a Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5 játékban, és éld át a lángokkal való küzdelem adrenalinlöketét egy nagyszerű amerikai város aktív tagjaként. Fedezz fel több mint 30 különböző küldetést és 15000 hektárnyi, az észak-amerikai nyugati partot idéző városi teret. Vedd át az irányítást valódi Rosenbauer America tűzoltóautók felett, kezeld a kihívást jelentő helyzeteket és mentsd meg a bajba jutott lakosokat. Játssz kooperatív többjátékos módban akár három barátoddal, vagy hagyatkozz a mesterséges intelligenciára egyjátékos módban.

Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5

Ments életeket a Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5 játékban

Ebben a tűzoltó szimulációban egy hivatásos tűzoltókból álló csapat tagjává válhatsz, és megtapasztalhatod, milyen tüzet oltani. Szereld fel magad hiteles tűzoltófelszereléssel, beleértve a sisakot, a tűzoltócsizmát és a légzőkészüléket, és indulj küldetésre, hogy életeket és vagyontárgyakat ments. Minden másodperc számít, ezért szállj be a tűzoltóautóba, kapcsold be a szirénát, és indulj a veszélyes bevetési helyszínre.

Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5

Nagy kihívás a digitális tűzoltók számára

A Firefighting Simulator: The Squad PS4/PS5 a kooperatív mód mellett egyjátékos kampányt, fejlett tűzoltóképzést, összetett fizikai rendszert, többek közt a rombolást, autentikus eszközöket és tűzoltóautókat kínál. Érkeznek a bejelentések és szólnak a riasztások, szóval mire vársz még?

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Multiplayer

Multiplayer Online

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 7 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Április

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MSX1452
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4041417841035

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05