Oldal frissítése

FIRE DATA 40

219 990 Ft

FIRE DATA 40

Megbízható és nem drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) FIRE DATA 40 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság fokozása érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) FIRE DATA 40 széf fekete színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) FIRE DATA 40 legfőbb előnyei

  • Nagy előnye a tűzálló burkolat, amely akár 120 perc időtartamú tűznek is képes ellenállni
  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) FIRE DATA 40 széf bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén

A(z) FIRE DATA 40 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) FIRE DATA 40 a közepes széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 45 × 37 × 51,3 cm. Belső méretei pedig 32,5 × 25,6 × 31 cm. A(z) Rottner által tervezett széf tömege 51,2 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Tűzálló
Rögzítés Padlóra
Tűzállóság 120 perc
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Igazolt

Külső méretek

Külső magasság 45 cm
Külső mélység 51,3 cm
Külső szélesség 37 cm
Tömeg 51,2 kg

Belső méretek

Belső magasság 32,5 cm
Belső szélesség 25,6 cm
Belső mélység 31 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROTSE233
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06349
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05