Oldal frissítése

FINISH Power All-in 1, 80 db

4,8 557 értékelés
5 390 Ft

FINISH Power All-in 1, 80 db

A tiszta edények általánosak minden háztartásban. Tehát próbáld ki a tablettát a mosogatógép amely biztosítja ragyogó világosság és fényes. Sklenice si déle udrží zářivý lesk a jsou opakovaně chráněny proti korozi skla. A tabletták garantálja akár 10 hatásokat erők között sót tartalmazó funkcionalitás, funkciók fényezők, szűrő védelmet, és még sok más. Azt javasoljuk, egy neves gyártó üvegek és mosogatógép Riedel Villeroy & Boch, AEG, Bosch, Siemens, Candy, Electrolux, Zanussi, Indesit, Hotpoint és még sokan mások. 

hatásai tabletta

  • Tabletta a mosogatógép
  • Ajánlott a vezető mosogatógép gyártók
  • Távolítsuk el a nem kívánt szennyeződéseket
  • megvédi a szűrő
  • A funkció só, öblítő és előáztató-
  • Eltávolítja tea foltokat
  • Ez védi a mosogatógép ellen vízkő
  • Erősen zsír eltávolítása
  • Feltűnik alacsony hőmérsékleten
  • Glass véd a korrózió ellen

összetétel

Kevesebb, mint 30% foszfátok, 5-15% dinátrium-karbonát (oxigén fehérítőszert), több mint 5% polikarboxilátok, nemionos felületaktív anyagok, enzimek (szubtilizin, amiláz), parfüm (limonén). Veszélyes anyagok: nátrium-karbonát, dinátrium-keveréket hidrogén-peroxiddal (2: 3).

alkalmazás

Tablet érintőképernyős csak száraz kézzel. Kibontjuk, csak helyezze be a tálcát. A rövid programok elérni a legjobb eredményt, ha fel a tablettát a mosogatógép alja mellett a szűrőt. Minden alkalommal, amikor bezárja a dobozt. Tárolja hűvös, száraz helyen. A jobb száradás ajánljuk a használatát Finish lengyel. Só és öblítőszer hatékonyan víz keménysége 26 fok e. Ha a víz keménysége, csak sózzuk Finish. A legjobb eredmény érdekében 50-55 fok vagy automatikus program. Minőségét megőrzi 24 hónapig a gyártástól számított. 

Paraméterek

XXL csomagolás

XXL balení Nem

Rendeltetés

Rendeltetés Általános

Típus

Tisztítószer típus Tabletta/kapszula

Fajta

Fajta Multifunkciós

Sorozatonként

Sorozat szerint 3 az 1-ben

Darabszám

Darabszám 80 db

Konzisztencia alapján

Halmazállapot alapján Kemény kapszula
Kód:  MYC065
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5997321733562
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20