Oldal frissítése

FIFINE KSH2

56 690 Ft

FIFINE KSH2

FIFINE KSH2 stúdiófelszerelés

Minden, amire a streaminghez és a felvételkészítéshez szükséged van egy kényelmes csomagban - a dinamikus FIFINE K688 USB/XLR mikrofonhoz állítható kar, FIFINE SC1 hangkártya és FIFINE H8 fejhallgató tartozik. A mikrofon kiküszöböli a környezeti hangokat, és a beszédhangot helyezi előtérbe. Magán a mikrofonon található egy Gain szabályzó, amellyel könnyen elnémíthatod vagy felerősítheted a hangot. A tökéletesen könnyű FIFINE H8 fejhallgatóval, amely a levehető 3,5 mm-es jack csatlakozóval csatlakozik az új mikrofonhoz, mindent tökéletesen fogsz hallani, amire szükséged van. A fülpárnák légáteresztő anyagból készültek, így még hosszú órákig tartó felvételek után is megfelelő kényelmet biztosítanak. A készüléket könnyen csatlakoztathatod keverőpulthoz, billentyűzethez vagy akár egyFIFINE SC1 hangkártyához, amely szintén a csomag részét képezi.

FIFINE KSH2 mikrofon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

FIFINE KSH2 mikrofon

Forgatható kialakítás

A FIFINE K688 forgatható mikrofontartó lehetővé teszi a mikrofon vízszintes és függőleges helyzetbe állítását. A teljesen fémből készült test maximális biztonságot, és ezáltal pedig hosszú élettartamot biztosít. A hangerő kényelmesen állítható az elülső hangerőszabályzóval.

FIFINE KSH2 mikrofon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Jó hangminőség és kényelmes használat

A FIFINE H8 fejhallgató 50 mm-es meghajtóinak köszönhetően kiváló minőségű hangzást élvezhetsz - nemcsak stúdióhasználathoz, hanem játékhoz is. A melegebb hangok és a kellemes basszus még a popzenét is kiemeli. Aki több időt tölt a fejhallgatóját viselve, értékelni fogja a kényelmes, cserélhető fülpárnákat.

FIFINE KSH2 mikrofon

A FIFINE mikrofon teljes kompatibilitása

A FIFINE K688 mikrofon teljes mértékben kompatibilis a Mac és Windows operációs rendszerekkel, illetve a PS játékkonzolokkal. Csatlakoztasd PC-hez vagy laptophoz USB- vagy XLR-kábellel. A Plug & Play elv alapján működik - csak csatlakoztasd és máris használhatod! A kardioid karakterisztika elnyomja a mikrofon hátuljáról érkező hangokat. Az eredményül kapott hang mély basszusokkal és erőteljes magas hangokkal rendelkezik az állandó érzékenységnek köszönhetően a teljes frekvenciatartományban.

FIFINE KSH2 mikrofon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

FIFINE SC1 hangkártya

A FIFINE SC1 hangkártyával otthoni körülmények között is stúdióminőséget érhetsz el a hangfelvételeknél. Olyan mikrofon-előerősítővel rendelkezik, amelyet úgy terveztek, hogy pontosan rögzítse a leglágyabb énekhangot és a leghangosabb hangszert is. Számos csatlakozóval lett ellátva, amelyek az összes szükséges berendezéssel kompatibilisek. Az XLR-csatlakozót vagy a 6,35 mm-es jack csatlakozót használhatod mikrofon csatlakoztatására, de rendelkezésre áll fejhallgató-csatlakozó, hangszer, hangszóró- és egy univerzális USB-C csatlakozó is a számítógéphez való csatlakoztatáshoz. Az optimális szint elérése érdekében az erősítés szabályozásához használd a forgótárcsákat, amelyek körül egy LED-csík található. A FIFINE SC1 külső hangkártya nulla késleltetést kínál, így nem veszíted el a kimeneti hang irányítását.

FIFINE KSH2 mikrofon

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

A FIFINE KSH2 legfontosabb jellemzői

  • Mikrofonból, állványból, hangkártyából és fejhallgatóból álló készlet stúdiófelvételhez
  • A FIFINE K688 mikrofon kiküszöböli a környezeti hangokat és zajokat
  • Használhatod vlogokhoz, podcastokhoz és akusztikus hangszerekhez is
  • Állítható kar
  • Csatlakoztasd a mikrofont USB vagy XLR csatlakozón keresztül
  • Kompatibilis Windows, Mac és PS4 rendszerekkel
  • FIFINE H8 fejhallgató fémszerkezettel és kényelmes fülhallgatókkal
  • 50 mm-es átalakítók
  • Cserélhető fülpárnák
  • FIFINE SC1 hangkártya mikrofon előerősítővel
  • A csomag tartalmaz továbbá 2× USB kábelt, 1× XLR male to XLR female kábelt, 2× levehető csavart érpárú stúdiókábelt, 1× 5/8" male to 3/8" female adaptert a mikrofon állványra történő rögzítéséhez

Slider hozzáadása

Termékcsoport azonosító ID beillesztése

Egy meglévő körhinta törléséhez csak kattintson a Termék hozzáadása érték nélkül gombra!

Slider hozzáadása

Paraméterek

Mikrofon tulajdonságai

Működési elv Dinamikus
Irányjellemző Gömb
Mikrofon típusa Állványhoz (menetes)
Min. frekvencia 20 Hz
Max. frekvencia 20 000 Hz
Impedancia 32 Ohm
Érzékenység -58 dB
Max. mintavételezési frekvencia 48 kHz
Maximális bitmélység 16 bit

Csatlakozás

Csatlakozás USB, XLR
Kábelhosszúság 3 m

Tulajdonságok

Funkciók Volume szabályozó
Tulajdonságok Fejhallgató csatlakozó
Csomag része Állvány
Alkalmas Beszéd

Méret

Szélesség 235 mm
Magasság 304 mm
Mélység 148 mm

Tömeg

Tömeg 1 440 g
Kód:  FFN004g8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KSH2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15