Oldal frissítése

Fieldmann FZN 4000-A

4,2 23 értékelés
8 390 Ft

Fieldmann FZN 4000-A

A Fieldmann kiváló teljesítményű akkumulátoros ollója könnyűszerrel megbirkózik a kerti munkálatokkal. A termék munkáját jelentősen megkönnyíti, amely egyúttal időmegtakarítást is eredményez. Az olló könnyen kezelhető és használata maximálisan biztonságos. Az eszköz a jellegzetes színkombinációjával emelkedik ki, amely annak egyedi megjelenést kölcsönöz. A Fieldmann márka mögött stabil háttérrel rendelkező cseh vállalat áll. Az eszköz kialakítása az Ön legmagasabb igényeinek is eleget tesz. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy kapacitású akkumulátor (1300 mAh)
  • Kiváló minőségű 3.6V Li-ion akkumulátor
  • Biztonsági kapcsolórendszerrel felszerelve
  • Töltöttségi állapot kijelzés
  • Akár 1 cm átmérőjű ágak metszése
  • Kis tömeg (0,6 kg)

Kiváló minőségű akkumulátor hosszú élettartammal

Az olló 3.6V Li-ion akkumulátorral rendelkezik. Egy töltés akár 30 perc üzemidőt biztosít. Az akkumulátor hozzávetőlegesen 4 óra alatt töltődik fel. Az olló két cserélhető vágófejjel rendelkezik. Az első bokrok és sövények gondozására alkalmas. A második - 70 mm széles - a nehezen elérhető helyeken található fű nyírását teszi lehetővé. Az Ön vagy gyermekei biztonsága érdekében az olló biztonsági kapcsolóval lett felszerelve így megelőzve annak véletlenszerű bekapcsolódását. 

Könnyen kezelhető

Az olló praktikus segítője lesz díszbokrok formázásában, illetve fűpázsitja szélének nyírásában. A kényelmes markolat és csekély tömeg biztosítja a könnyed hozzáférést ösvények, kerítések, kerti ágyak mentén található, de akár fák és bokrok alatti helyekhez. A felhasználók bizonyára megörülnek a töltöttségi állapotról informáló LED jelzésnek, amely világos információval szolgál az eszköz állapotáról. Mindig tudni fogja, hogy az ollóval még mennyi munkát lesz képes elvégezni.

További információk:
Töltésidő:
4 óra
Menetidő:
30 perc alatt

 

Paraméterek

Típus

Típus Akkumulátoros

Tulajdonságok

Penge hossza 10 cm
Szélesség 7 cm
Tömeg 600 g (0,6 kg)

Akkumulátor

Akkumulátor feszültsége 3,6 V
Működési idő 30 perc (0,5 óra)

Csomagolás

Csomag tartalma Cserjeformázó
Kód:  BOJ103d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50001776
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05