Oldal frissítése

FIELDMANN FZG 9051 grillfedél

11 590 Ft

FIELDMANN FZG 9051 grillfedél

Szeretsz grillezni, de kellemetlen eltávolítani a szennyeződéseket a fedetlen grillről? A gondtalan sütögetés érdekében próbáld ki a hosszú élettartamú Fieldmann grill ponyvát. A porszemcsék, pollenek, levelek és madárürülék elleni védelmen túlmenően garantálja a grillsütőd folyamatos védelmét az időjárás viszontagságaival szemben is. A ponyva tisztán tartja a grillt, így hosszabb időn keresztül használhatod. A mutatós megjelenést kiegészíti az előnyös fekete kivitel. A praktikus Fieldmann grill takaróponyva méretei 6 × 13 × 12 cm (ma×szé×ho). Különösen értékelni fogod az egész éves használhatóságot. Ha a grillt állandóan a szabadban hagyod, a hó, az eső, a szél vagy a nap sem okoz kárt a grillben és nem változtatja meg a tulajdonságait. Amikor a grillt a pincében vagy a garázsban tárolod a téli időszakban, a takaróponyva megvédi a porszemcséktől és egyéb szennyeződésektől.

A minőségi FIELDMANN FZG 9051 grillfedél főbb jellemzői

  • A megbízható Fieldmann grill takaró megvédi a grillt a porszemcséktől és más szennyeződésektől
  • A magas minőség kiváló kiegészítője az előnyös fekete kivitel
  • A grill takaróponyva mérete: 6 × 13 × 12 cm (ma×szé×ho)
  • A kifogástalan minőségű és vízálló anyagból készült Fieldmann grill takaró garantálja a grill hosszabb élettartamát
  • Óvja a grillt az UV-sugárzástól

A grillponyva nemcsak a tél után segíti a grill karbantartását

A grillel finom ételeket készíthetsz. Tegyél meg te is valamit cserébe. A kiváló minőségű és vízálló Fieldmann grill takaróponyva használatával a grill tovább marad működőképes. Védelmet nyújt a porszemcsék, a pollenek, az eső és az UV-sugárzás ellen. A takaró használata rendkívül kényelmes, könnyű fel- és lehúzni. A tartós anyagból készült Fieldmann grill takaróponyvával a téli időszak utáni karbantartás nem vesz el sok időt és rögtön nekiláthatsz a finomságok elkészítésének.

Alkalmas az alábbi grillmárkákhoz:

Fieldmann FZG 3013 és FZG 3005

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Ellenáll az UV sugárzásnak

Kompatibilitás

Márka Fieldmann
Modell FZG 3013, FZG 3005

Méret & súly

Szélesség 13 cm
Magasság 6,2 cm
Hossz 11,5 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  FIELD273
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FZG 9051
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20