Oldal frissítése

Fieldmann FVC 4002 EK

4,4 59 értékelés
20 590 Ft

Fieldmann FVC 4002 EK

A Fieldmann márkájú FVC 4002 EK búvármotoros szivattyú rozsdamentes acél házzal rendelkezik, mely megnöveli a készülék tartósságát és élettartamát. A merülés 8 méter mélységig lehetséges, míg a vizet képes akár 10 méter magasra is felszállítani. A maximális vízszállítási sebesség 14000 liter óránként. A szivattyú rendelkezik egy úszókapcsolóval is, mely megakadályozza, hogy a szint a megengedett határ alá süllyedjen. A szolid adalékanyagok mérete nem haladhatja meg a 25 mm-t. A 10 méteres kábel elegendő a normális használathoz.

Jellemzők:

  • Motor teljesítménye: 900 W
  • Maximális elmozdítás: 10 m
  • Maximális merülés: 8 m
  • Automatikus úszókapcsoló
  • Max. szolid adalékanyagok mérete: 25 mm

A Fieldmann egy teljes egészében cseh márka, mely arra lett kifejlesztve, hogy az igényes felhasználók követelményeit kielégítse otthoni és kertészeti témában. Termékeik használata könnyen elsajátítható, megkönnyítik a munkavégzést, megspórolják idejét, ergonomikusak és biztonságosak. Az ügyfelek minőségi terméket kapnak egy igazán méltányos áron!

Paraméterek

Tulajdonságok

Szállítási magasság 9 m
A kábel hossza 10 m
Tömeg 5,3 kg
Max. merülési mélység 8 m
Szárazonfutás védelem Igen
Smart Nem
Max. részecskeméret 35 mm
Áramlás 17 000 l/h
Teljesítmény 800 W
Búvárszivattyú fajtája Szennyezett vízhez
Úszókapcsoló Igen
Kód:  BOJ104d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FVC4002EK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20