Oldal frissítése

Fieldmann FDS 5004-37R

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fieldmann FDS 5004-37R

Egyetlen jó házi ezermester sem létezhet alapvető szerszámok nélkül. Az egyik elengedhetetlen segítő például csavarhúzó. Szerezd be a Fieldmann márka termékét, és válj egy egész készlet csavarhúzó tulajdonosává, amelyet biztosan ki tudsz majd használni.

Fő jellemzők

  • 17 csavarhúzó és bit készlete elfogadható áron
  • Fali konzol
  • Anyaga Cr-V

Minőségi anyag

A készlet 17 csavarhúzót tartalmaz, amelyek Cr-V anyagból készültek. Ez biztosítja a nagy szilárdságot, és határozottan nem "kacat", amelyet hamarosan ki kell dobnod. A csavarhúzók méreteit úgy választották ki, hogy megfeleljenek az átlagos háztartásokban használt csavaroknak. A felhasználók biztosan örülni fognak, hogy a termék része egy fali konzol, amelyet a falra vagy a szerszámos szekrény oldalára vagy ajtajára lehet szerelni. Így pontosan az igényeid szerint találják meg a helyüket. 


Paraméterek és specifikáció:
4 x csillag csavarhúzó
4× lapos csavarhúzó
8× kisebb csavarhúzó bit és forgófejes (racsnis) behajtó
1× bites csavarhúzó
Bitek:
SL 4,5,6
PH 1,2,3
PZ 0,1,2,3
T 20,25,30,40
H 4,5,6

Paraméterek

Csavarmenet

Rendeltetés Lapos, Csillag
Kód:  BOJ323c
Termékszám:  50001867
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05