Oldal frissítése

Fieldmann FDP 9002

4,4 5 értékelés
2 290 Ft

Fieldmann FDP 9002

Nincs megfelelő csináld magad sem az alapvető eszközök nélkül. Az ellentmondásos darab például fűrész. Szerezd meg ezt a terméket a Fieldmann cégtől, és tíz fafűrészlap teljes készletévé válik . Biztosan megtalálják az otthoni használatot. Ez a készlet egy kiegészítő T-típusú tokmányhoz felszerelt lineáris fűrészekhez.

Főbb jellemzők

  • Kompatibilitás az összes T típusú tokmányfűrészvel
  • 2 db lap a fa egyszerű vágásához
  • 6 db tiszta vágáshoz
  • 2 darab fa és fém

Könnyű vágás garantált

Ezekkel a tartalék fűrészlapokkal a vágásaid mindig tökéletesen pontosak lesznek , és egy egyszerű anyag, amely csak néhány percet vesz igénybe. A készletben egy pár lap található, amely biztosítja a fa anyag könnyű vágását, ami nem számít, hogy a vágást ugatják-e. Ezt megoldja egy másik, három tiszta fűrészlappár. A mosogató nyílás becsípése vagy a csaptelep beszerelése nem okoz gondot ezeknek a pótlapoknak. Ez nem minden. Ezenkívül tartalmaz egy párt fém vágására. Minden be van csomagolva egy praktikus esetben, amely fel lehet függeszteni.

A csomag tartalma:
2 × T 119 BO - Fa 2-15 mm, PVC; tiszta vágás
2 × T 101 B - Fa 3-30 mm, tiszta vágás
2 × T 111 C - fa 4-50 mm, PVC
2 × T 127 D - Fém 3-15 mm, ALU akár 30 mm, Epoxid akár 30 mm; gyors vágás
2 × T 118 A - Fém 1-3 mm

Paraméterek

Rendeltetés

Fűrészekhez Egyenes vonalú

Tulajdonságok

Felhasználási terület Fa, Fém
Darabszám a csomagban 10 db
Kód:  BOJ0119b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FDP 9002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05