Oldal frissítése

FIELDMANN FDAP 60301

8 320 Ft

FIELDMANN FDAP 60301

Sokszor kell elutaznod és elegáns megoldást keresel a sokféle holmi kényelmes szállítására? Ez esetben ez a hasznos Fieldmann autós rendszerező nagyszerű segítség lesz a számodra. Az autó csomagtartójába helyezhető el, így megnöveled a csomagtér kihasználhatóságát, és nagyobb biztonságban lesz minden az utazás során. Méretei 25 × 35 × 60 cm (ma x szé x mé), így garantálja a helyet az alapvető holmik tárolására, amelyek jól jönnek majd utazáskor. Egyszerűen hordozható, szabadon álló típus, és nem csak a járműben lehet használni. Egyszerűen eltávolítható, és máshol is kihasználhatod. A jól kihasználható Fieldmann autós rendszerező trendi designban készült, amihez remekül illik a közkedvelt fekete és zöld szín.

A profi FIELDMANN FDAP 60301 termék fontosabb jellemzői

  • A fantasztikus Fieldmann autós rendszerező jól jön, ha hosszabb útra készülsz
  • Használat: csomagtartóba
  • Méretei: 25 × 35 × 60 cm (ma x szé x mé), így elég helyed lesz, hogy elpakold, ami kell az útra
  • Szabadon elhelyezhető design
  • A profi Fieldmann autós rendszerező fekete és zöld színét nagyszerűen kiemeli a praktikus kialakítás és a funkcionális design

Paraméterek

Típus és rendeltetés

Típus Rendező
Elhelyezés csomagtartóba
Elhelyezés módja Szabadon álló

Tulajdonságok

Tulajdonságok Hordozható

Méret

Szélesség 35 cm
Magasság 25 cm
Mélység 60 cm

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  FIEzah058
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50003905
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15