Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

FIBARO Walli Roller Shutter

FIBARO Walli Roller Shutter

Fibaro Walli kapcsoló (Fibaro Walli Roller shutter)

Intelligens rádióvezérelt redőnymodul, amely egyetlen kattintással lehetővé teszi a kapu, redőnyök, függönyök vezérlést, akár előre beállított időzítés szerint is. Csökkenti a villamosenergia-számlát, mivel méri a fogyasztást. Bármit és bármikor megnézhet az okostelefon alkalmazásából. Sőt, a Fibaro funkciói lehetővé teszik a harmadik féltechnológiáihoz való kapcsolódást. A kompatibilitást ittellenőrizheti. A LED gyűrűs megvilágítás kikapcsolható.

A Fibaro Walli redőnykapcsoló főbb jellemzői

  • Kombinált működtető mikrokapcsolóval - egyszerű és gyors telepítés
  • Rövidzár kapcsoló
  • Redőnyök és függönyök vezérlése hangutasításokkal.
  • A garázskapu távirányítója.
  • Testreszabhatod a LED RGBW gyűrű színeit a felhasználói igényeknek megfelelően.
  • Kezelj több redőnyt és előre beállított forgatókönyvet egyetlen kattintással.
  • Redőnyök és függönyök távirányítója.
  • Az energia és az energiafogyasztás figyelése. Z-Wave Plus napló
  • A redukció alkalmazásával a FIBARO Walli elemek kompatibilisek más gyártók mintáival: GIRA System 55 (55-ös, E2, Event, Event Clear), Legrand Céliane vagy Schneider Odace.

Z-Wave a kulcs a megbízható kommunikációhoz

Aljzatok és kapcsolók teljes tervezési sorozata

Együttműködés más Fibaro berendezésekkel

Kompatibilis a gyártó által gyártott technológiával

Bármilyen háttérvilágítás

Pontosan beállíthatod a kapcsológyűrű LED színét. De szükség esetén a háttérvilágítást ki is kapcsolhatod. Vagy beállíthatsz egy másik hangot is a tetején, mint az alján - a még könnyebb használat érdekében. Állítsa be a kedvenc színedet, vagy egy tökéletesen illeszkedőt a belső terekhez.

Egyszerű telepítés

Az okos Fibaro Walli funkciókat úgy tervezték, hogy a képzett ezermester néhány pillanat alatt teljesen be tudja szerelni. Ennek oka a szelepmozgató csatlakoztatása a mikrokapcsolóhoz. Minden simán és gyorsan megy. Természetesen az összes biztonsági eljárást betartva.

A Fibaro Walli kapcsolók pontos és minőségi kivitelűek, figyelemmel a részletekre és a szépségre.

Hely világítás

A kis felfedezők gyakran félnek a sötéttől. A Walli kapcsolóval a ház körüli éjszakai expedíciók már nem lesznek ilyen ijesztőek. A LED gyűrű enyhén ragyog vissza a szobájukba vagy a kiságyba.

Átfogó mobil alkalmazások

Még ha csak egy Fibaro készüléket is vásárolsz, akkor értékelni fogod a kiváló mobilalkalmazást. A Fibaro SmartHome bármikor hozzáadható más intelligens funkciókkal, és fokozatosan építhetsz egy intelligens otthont. Nem kell aggódnod, építési munkákra nincs szükség. A Fibaro rádiójelekkel kommunikál. Mindent vezérelhetsz a mobiltelefonon, vagy akár okosórán is. Bárhol bármikor.

A Walli elemek hangsegédekkel dolgoznak

A Fibaro Walli intelligens kapcsolók és aljzatok teljesen kompatibilisek mind a Google Voice Assistant, mind az Amazon Alexa készülékkel. A hangparancsokkal bekapcsolhatod az asztal feletti lámpákat, vagy elindíthatod a zenét. Az intelligens otthon irányítása aligha lehet könnyebb és kényelmesebb. Pihenjen otthon, a Fibaro kezeli a részleteket.

Fogyasztás-ellenőrzés

A Fibaro aljzatok és kapcsolók mérik az energiafogyasztást. A mobilalkalmazásban könnyen megtudhatja, melyik eszköz fogyasztja a legtöbb energiát a háztartásban. Ez egy nagyszerű eszköz, amely segít könnyebben megszelídíteni a villamosenergia-számlákat.

Fibaro Family - Együtt összekapcsolódnak, mint egy nagy csoport.

Kezdheted egy kisebb csapattal, és fokozatosan hozzáadhatsz további tagokat. Attól függően, hogy mit kell kezelned, kezdheted a fűtéssel, a redőnyökkel, az általános biztonsággal vagy csak a lámpákkal. Egy újabb csoportot könnyedén hozzáadhatsz a  - akkor nézd meg kompatibilis eszközök itt .


Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Csatlakozóaljzatok száma 0 db
Kód:  Fibr12
Termékszám:  FGWREU-111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05