Oldal frissítése

FIBARO Wall Plug okos dugalj

2,7 19 értékelés
23 490 Ft

FIBARO Wall Plug okos dugalj


Hasznos és egyszerű okos fali csatlakozó

A vezeték nélküli Fibaro okos fali csatlakozó segítségével bármilyen elektromos eszköz távolról is felügyelhető és vezérelhető. Kompakt méretének köszönhetően használata nem ütközik akadályokba. A csatlakozó egyetlen gombnyomással üzenbe helyezhető a Fibaro applikáció segítségével.

Užitečná a jednoduchá
 

kivételesen szép
 

Esztétikus megjelenés

A Fibaro okos fali csatlakozó a legkisebb és legvonzóbb okos dugalj a piacon. Nem kell bútorok mögé rejteni. Épp ellenkezőleg: a modern megjelenésű okos eszközt mindenki csodálni fogja.


Egyedülálló technológia: az okos dugalj

Ez a termék nem pusztán egy távolról irányítható fali csatlakozó, hanem egy igazi mérnöki mestermunka. Mindegyik része maximális pontossággal készült (a legnagyobb eltérés a 3 nm). A terméket extrém körülmények között tesztelték.

Unikátní technologie
 

Kontrola a přehled
 

Felügyelhető és vezérelhető készülékek

A Fibaro alkalmazásnak köszönhetően világosan követhető minden elektromos eszköz aktuális és korábbi fogyasztása. A Fibaro fali csatlakozó lehetővé teszi az egyes készülékek, vagy az egyes helyiségek fogyasztásának összehasonlítását is. A felhasználó akár munkahelyéről is figyelemmel kísérheti, hogy gyermekei mennyi ideig játszanak a videojátékokkal, vagy láthatja, ha valaki elfelejtette kikapcsolni a TV-t.


Hasznos segítő

A Crystal RGB LED kör tájékoztatja a felhasználót az aktuális fogyasztásról színének megváltoztatásával. Az egyes készülékekre akár adott fogyasztási limit is könnyedén beállítható. A beépített hálózati eszköz figyelmeztet, ha a Fibaro fali csatlakozó jele gyengülne.

hasznos segítő
 

Gyermekek és a fogyasztók biztonságos
 

Biztonságos a felhasználó és a gyermekek számára

A csatlakozó beépített vakdugóval védi a gyermekeket. Minden Fibaro fali csatlakozó egy speciálisan kialakított biztonsági betéttel rendelkezik, ami megakadályozza a mechanikus sérüléseket, amelyek például akkor keletkezhetnek, ha valaki kirántja a kábelt a csatlakozóból.


Hibaüzenetek

A Fibaro okos dugalj riasztásokat küld, mellyel jelzi a felhasználónak a zárlatos eszközöket. Arra is figyelmeztet, ha egy készülék nem működik megfelelően, vagy ha a hűtőszekrény kikapcsolt.

hibaüzenetek
 

vezeték nélküli frissítések
 

Vezeték nélküli frissítések

A Fibaro fali csatlakozó frissítése közben a felhasználó időt takaríthat meg azzal, hogy a dugalj vezeték nélkül is frissíthető a számítógép segítségével. Elég egy gombnyomás és már frissíthető is a modul az applikáción vagy a webes felületen keresztül.

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Funkciók Éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése
Max. terhelés 2 300 W
Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  FIBR03o1
Jótállás: 21 hónap
Termékszám:  FGBWHWPE-102
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20