Oldal frissítése

Fibaro vezeték nélküli okoskonnektor

-14%
Különleges ajánlat
22 010 Ft
18 890 Ft
14 870 Ft áfa nélkül

Fibaro vezeték nélküli okoskonnektor


Egyszerű és hasznos

A vezeték nélküli konnektor kiválóan használható monitorokhoz vagy bármilyen más eszközhöz. Kompakt mérete sem zavarja a többi eszköz működését.  Az új okos konnektor csatlakoztatása mindössze egyetlen gombnyomás és azonnal hozzáadható a Fibaro alkalmazáshoz.

Egyszerű és hasznos
 

kivételesen szép
 

Kivételesen szép

A Fibaro fali konnektor az eddigi  legkisebb és legvonzóbb típusű okoskonnektor. Nem kell bútorok mögé rejteni; modern megjelenésével bármilyen helyiség díszévé válhat.


Egyedi technológia

Ez több, mint egy egyszerű fali csatlakozó; egy igazi mérnöki mestermű. Minden egyes részletét nagy precizitással tervezték (maximum 3 nanométeres eltéréssel), és extrém körülmények között tesztelték.

egyedi technológia
 

Ellenőrzés és vizsgálat
 

Ellenőrzés és beszámolók

A csatlakozóhoz használható alkalmazás adatokat szolgáltat minden eszköz aktuális és korábbi fogyasztásáról. Segítségével könnyen  összehasonlíthatja a szobában található összes eszköz energiafelhasználását.  Akár az irodájában ülve is pontosan tisztában lehet vele mennyi időt tölt gyereke számítógépes játékok előtt vagy elfelejtette-e otthon kikapcsolni a televíziót. 


Hasznos kis segítőtárs

A Crystal RGB LED színváltoztatással jelzi, ha egy csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintje alacsony. Minden készülékhez könnyen beállíthatunk egy ilyen energiaszintet. Gyenge jel esetén egy beépített mérőműszer  figyelmezteti Önt. 

hasznos segítő
 

Gyermekek és a fogyasztók biztonságos
 

Gyermeke és eszközei biztonságban lesznek

A Fibaro okos konnektorba beépített fedél védelmet nyújt a gyerekek számára. Minden csatlakozó egy speciálisan kialakított biztonsági alátéttel felszerelt, amely megakadályozza a nyomás okozta károsodást, például ha valaki megrántja a csatlakoztatott kábelt. 


Hibaüzenetek

A konnektor automatikusan figyelmeztet, és megakadályozza, hogy a sérült készülékek vezetéke rövidzárlatot okozzon.   Ugyanakkor azt is jelzi, ha a készülék nem működik megfelelően, vagyis időben tudni fogjuk, ha a hűtőszekrény nem hűt megfelelően. 

hibaüzenetek
 

vezeték nélküli frissítések
 

Vezeték nélküli frissítések

Abban az esetben, ha szeretné frissíteni okos konnektorát nem kell kihúznia a falból és azzal vesztegetni az idejét, hogy csatlakoztatja a számítógépéhez. Csak nyomja meg a frissítés gombot és az alkalmazáson vagy internetes felületen keresztül könnyen frissítheti készülékét.

 
4,5
18 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Tápegység

Ellátás Duplex, E típusú villa

Kimenetek száma

Kimenetek száma 1

Tulajdonságok

Csatlakozó végződése Egyenes

Szín

Szín Fehér

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Áramkör

Kapcsolódás

Támogatott OS Android , iOS
Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Cseh , Angol , Szlovák , Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Z-Wave

Működés

Működés központi egységgel

Tulajdonságok

Funkciók éjszakai vilgáítás, energiafogyasztás mérése
Max. terhelés 2 500 W
Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  FIBR01d
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGWPE-102-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB20