Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO vezeték nélküli okoskonnektor

4,9 25 értékelés
25 590 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 25 590 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 25 170 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 24 730 Ft/db

FIBARO vezeték nélküli okoskonnektor


Egyszerű és hasznos

A vezeték nélküli konnektor kiválóan használható monitorokhoz vagy bármilyen más eszközhöz. Kompakt mérete sem zavarja a többi eszköz működését.  Az új okos konnektor csatlakoztatása mindössze egyetlen gombnyomás és azonnal hozzáadható a Fibaro alkalmazáshoz.

Egyszerű és hasznos
 

kivételesen szép
 

Kivételesen szép

A Fibaro fali konnektor az eddigi  legkisebb és legvonzóbb típusű okoskonnektor. Nem kell bútorok mögé rejteni; modern megjelenésével bármilyen helyiség díszévé válhat.


Egyedi technológia

Ez több, mint egy egyszerű fali csatlakozó; egy igazi mérnöki mestermű. Minden egyes részletét nagy precizitással tervezték (maximum 3 nanométeres eltéréssel), és extrém körülmények között tesztelték.

egyedi technológia
 

Ellenőrzés és vizsgálat
 

Ellenőrzés és beszámolók

A csatlakozóhoz használható alkalmazás adatokat szolgáltat minden eszköz aktuális és korábbi fogyasztásáról. Segítségével könnyen  összehasonlíthatja a szobában található összes eszköz energiafelhasználását.  Akár az irodájában ülve is pontosan tisztában lehet vele mennyi időt tölt gyereke számítógépes játékok előtt vagy elfelejtette-e otthon kikapcsolni a televíziót. 


Hasznos kis segítőtárs

A Crystal RGB LED színváltoztatással jelzi, ha egy csatlakoztatott eszköz töltöttségi szintje alacsony. Minden készülékhez könnyen beállíthatunk egy ilyen energiaszintet. Gyenge jel esetén egy beépített mérőműszer  figyelmezteti Önt. 

hasznos segítő
 

Gyermekek és a fogyasztók biztonságos
 

Gyermeke és eszközei biztonságban lesznek

A Fibaro okos konnektorba beépített fedél védelmet nyújt a gyerekek számára. Minden csatlakozó egy speciálisan kialakított biztonsági alátéttel felszerelt, amely megakadályozza a nyomás okozta károsodást, például ha valaki megrántja a csatlakoztatott kábelt. 


Hibaüzenetek

A konnektor automatikusan figyelmeztet, és megakadályozza, hogy a sérült készülékek vezetéke rövidzárlatot okozzon.   Ugyanakkor azt is jelzi, ha a készülék nem működik megfelelően, vagyis időben tudni fogjuk, ha a hűtőszekrény nem hűt megfelelően. 

hibaüzenetek
 

vezeték nélküli frissítések
 

Vezeték nélküli frissítések

Abban az esetben, ha szeretné frissíteni okos konnektorát nem kell kihúznia a falból és azzal vesztegetni az idejét, hogy csatlakoztatja a számítógépéhez. Csak nyomja meg a frissítés gombot és az alkalmazáson vagy internetes felületen keresztül könnyen frissítheti készülékét.

 

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Elektromos hálózat

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások IFTTT
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Tulajdonságok

Funkciók Éjszakai világítás, energiafogyasztás mérése
Max. terhelés 2 500 W
Csatlakozóaljzatok száma 1 db
Kód:  FIBR01d
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGWPE-102-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15