Oldal frissítése

Fibaro Universal Sensor

4,4 3 értékelés

Fibaro Universal Sensor

Lépjen Ön is az okosotthonok világába. Rendelkezik néhány hagyományos érzékelővel, és mérlegeli a Z-Wave hálózati rendszer beszerzését? A Fibaro miniatűr bináris érzékelője igazán ravasz megoldás, hiszen lehetővé teszi az adatátvitelt a már meglévő berendezéseiből (szintmérők, páratartalommérők, behatolás érzékelők, szondák, stb.) a Fibaro rendszerébe. A megszerzett információk alapján azután üzembe helyezheti a többi berendezését. Magas páratartalom esetén kiszellőztethet, lecsökkent hőmérséklet esetén bekapcsolhatja a fűtést, vagy pótolhatja a vizet a mérőtartályban.

 

 

Fő sajátosságok

  • Szabványos érzékelők csatlakoztatása Fibaro rendszerrel
  • Mikroprocesszorral vezérelt üzemelés
  • Kompatibilis a hagyományos behatolás észlelőkkel (akár két észlelőhöz csatlakoztatható)
  • Kompatibilis a bináris szenzorokkal (akár két bináris kimenethez csatlakoztatható)
  • Kompatibilis a DS18B20 hőérzékelőkkel (akár négy hőérzékelőhöz csatlakoztatható)

Lépjen az okosotthonok világába

Néhány "buta" érzékelő csatlakoztatásával egyszerűen létrehozhatja saját okosotthonát, amely a világ bármely pontjáról vezérelhető. Elég csupán csatlakoztatni a modult bármilyen bináris kimenetű érzékelőhöz. Ezzel máris biztosított ezen érzékelők kommunikációja bármilyen eszközzel a Z-Wave hálózati rendszeren belül. Az univerzális érzékelő elhelyezhető akár fedett térben, akár magas páratartalmú, vagy magas hőmérsékletű helyiségekben is. További előnye a berendezés átláthatósága az egyes vonalak tekintetében, így akár biztonsági rendszerhez is használható..

 

 

Paraméterek

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés, Biztonsági rendszer, Ablak, ajtó, és kapu
Kód:  FIBR02i
Termékszám:  FIB-FGBS-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05