Oldal frissítése

Bemutatótermünk zárva tart augusztus 20-án, de még mindig rendelhetsz otthonról és élvezheted az ingyenes házhozszállítás előnyeit!

Fibaro Starter Kit

-10%
Különleges ajánlat
171 250 Ft
154 290 Ft
121 490 Ft áfa nélkül

Fibaro Starter Kit


Kényelem, stílus és biztonság egy csomagban

A Fibaro Starter Kit az intelligens háztartás öt alapvető berendezését, és egy vezérlőegységet tartalmaz. Az okosotthon életre keltése csupán percek kérdése. Ezen eszközök fejlett technológiájuknak köszönhetően lehetővé teszik otthona felügyeletét bárhonnan, így időt és pénzt takaríthat meg, továbbá az organikus design eredeti stílust kölcsönöz az eszközöknek.

Kényelem, a stílus, a biztonság egy csomagban
 

Home Center Lite
 

Home Center Lite

A miniatürizált vezérlőegység a Fibaro rendszerének agya. Figyelemmel kíséri és irányítja az összes vezeték nélküli modult a Z-Wave hálózaton keresztül, illetve átjáróként funkciónál az internethez és az otthoni WiFi-hálózathoz. Segítségével otthonának minden történéséről tájékozódhat, és minden beállítást egy helyről vezérelhet.


Mozgásérzékelő

Tájékoztatja Önt minden kívánt és nem kívánt vendégről, mozgásukról, számukról, illetve a fény és hőmérséklet változásairól. A mozgásérzékelő a többi modullal együttesen elindíthatja a kívánt műveleteket: felkapcsolhatja a villanyt, amikor belép a lakásba, bezárhatja az ajtót, amikor senki nem tartózkodik otthon, vagy hívhatja a rendőrséget, ha olyan személy jelenlétét észleli, akinek nem volna szabad lakásában tartózkodnia.

 

mozgásérzékelő
 

füstérzékelő
 

Füstérzékelő

A füst legészrevétlenebb nyomait is érzékeli, még mielőtt tűzvész keletkezne. A többi berendezéssel együtt megteszi a szükséges lépéseket az Ön védelme, illetve a tűz szétterjedésének megelőzése érdekében. Ilyen helyzetben képes kikapcsolni az elektromos készülékeket, és a legrosszabb esetben kihívja a tűzoltókat.


Vízkiömlés érzékelő

A vízkiömlés érzékelő az intelligens konnektorral együttesen megszüntetheti a veszélyeztetett fogyasztók áramellátását. Szerezzen be egy Fibaro kapcsolót és egy motoros szelepet a vízvezetékhez, így a csövek károsodása esetén a kapcsoló elzárja a vizet. Robusztus kialakításának és hőmérsékle érzékelőjének köszönhetően képes érzékelni a kinti fagyot is.

árvíz érzékelő
 

nyitásérzékelő
 

Mágneses nyitásérzékelő

A mágneses érintkező felismeri a nyitott ablakokat, ajtókat, garázsajtókat vagy kapukat. Az elegáns, miniatűr kivitelezés hihetetlen potenciált rejt magában. Ezen felül csatlakoztatható hagyományos kapcsolóhoz, s így bármilyen más eszköz vezeték nélküli vezérlésére használható.


Vezeték nélküli konnektor

Segítségével automatikusan és távolról vezérelheti bármelyik berendezését. Emellett áttekintheti az aktuális, illetve összesített energiafogyasztását is. S ha mindez még nem lenne elég, a már említett funkciókon kívül éjjeli lámpaként is használható.

 
 
4,3
3 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home irányítórendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Cseh

Készülékek száma

Berendezések maximális száma 230
Kód:  FIBR01
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  FIB-STRTR-KIT-FR/FIB-STRTR-KIT-FR-ZW5
WEB15