Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO 2 ajtó/ablaknyitás Truffle surprise

4,3 12 értékelés

FIBARO 2 ajtó/ablaknyitás Truffle surprise

Veszélyben érzi magát távol otthonától, és szüntelenül azon gondolkodik, vajon minden rendben van-e otthon? Ha igen, jó hírünk van az Ön számára. A Fibaro 2 multifunkciós mágneses érzékelő szarvasgomba színben azonnal képes észlelni számos tevékenységet és gyanús helyzetet az otthonában, így Ön megbízható társa talál benne. A tökéletes kidolgozásának köszönhetően a Fibaro ajtó- és ablaknyitás érzékelő vezeték nélkül kommunikál további a Z-Wave berendezésekkel, és képes az Ön elképzelése szerinti különböző műveletek végrehajtására. Az összeköttetés beltéri hatótávolsága eléri a 40 métert, nyílt terepen pedig 50 méter körül mozog, a tér milyenségétől függően. A biztonság érdekében a Fibaro Sensor 2-t 128 bites AES kódolással látták el az esetleges visszaélésekkel szemben.

A Fibaro szarvasgomba színű érzékelő fő sajátosságai

  • Mágneses érzékelő, amely teljes mértékben kompatibilis bármilyen Z-Wave vagy Z-Wave + berendezéssel
  • Áramellátást 2 éves élettartamú akkumulátor biztosítja
  •  Plug & Play telepítésének köszönhetően nincs szükség épületkonstrukciós beavatkozásra
  • Szarvasgomba színének köszönhetően remekül illeszkedik az Ön belterébe is
  • Az ablak- és ajtónyitó érzékelő LED jelzőfénnyel ellátott, amely a térben zajló tevékenységektől függően világít
  •  Fibaro Senzor 2 7 különböző kihasználási lehetőséggel
  •  Android és iOS mobileszközök támogatása

4 funkció kidolgozott kombinációja

Mindenek felett szükséges leszögezni, hogy a Fibaro érzékelőt elsődlegesen ajtókra, illetve ablakokra tervezték, ám tetőablakok, külső biztonsági ajtók, garázskapuk vagy biztonsági rácsok védelmére is alkalmas. Továbbá a Fibaro-hoz hőmérséklet-érzékelő is tartozik, amelynek köszönhetően folyamatos felügyelet alatt tarthatja a beltéri hőmérsékletet, és ettől függően ki- vagy bekapacsolhatja a fűtést. A biztonságért a már fent említett kódolás felel, továbbá a Z-Wave, illetve Z-Wave+ kompatibilitás széleskörű kihasználhatóságot biztosít az Ön számára. Ehhez rendelkezésére állnak olyan beállítások, melyek figyelmeztetést adnak ki az épületben uralkodó időjárási viszonyokra, illetve meghatározott hőmérsékleti értékekre vonatkozólag.

Állítsa be a Fibaro érzékelőt saját elképzeléseinek megfelelően

Mivel a mágneses érzékelő vezeték nélküli hálózati csatlakozása folyamatosan fennáll, ezért az eszköz olyan dolgokról is képes tájékozatni Önt, amelyekről a mindennapi életben gyakran megfeledkezünk. Ha például az érzékelőt a lépcsőház biztonsági kapujához rögzíti, a Fibaro tudatja Önnel, ha a kapu már hosszú ideje nyitva áll, vagy rosszul van bezárva. Abban az esetben, ha épp nincs az épületben, az érzékelő okostelefonján vagy okosóráján keresztül tudatja Önnel, ha valami nincs rendjén. Ha aktiválja az időjárás-funkciót, a szarvasgomba színű Fibaro 2 figyelmezteti Önt, hogy eső várható, és az ablakok még nyitva vannak.

 

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Hatótávolság 50 m
Működés Önállóan
Funkciók Ajtóra vagy ablakra szerelhető

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Ajtó és ablak
Kód:  FIBR02hg6
Termékszám:  FGDW-002-6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20