Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO mozgásérzékelő

4,8 10 értékelés
31 590 Ft

FIBARO mozgásérzékelő


Úgy működik, bármikor
 

Állandóan működik

Nincs oka az aggodalomra! A készülék elemmel működik (akár 3 évig is bírja), tehát áramszünet esetén is megbízhatóan végzi a dolgát.

egyszerű telepítés
 

Egyszerű elhelyezés

A vezeték nélküli kapcsolat megspórolja a munkát, és a kábelekkel való bajlódást. A tartójának köszönhetően bárhova elhelyezhető. Spolupracuje s ostatními prvky?


 

Együttműködik más elemekkel
 

Együttműködik a rendszer többi elemével

Kapcsolatba tud lépni a rendszer többi készülékével is, amely lehetővé teszi pl. a kamera bekapcsolását, a fény felkapcsolását stb.

Minden rögzített
 

Mindent feljegyez

Azonnali áttekintést nyújt a házban való mozgásról, minden információt eltárol és listáz.


Emlékeztet a riasztó aktiválására

A FIBARO mozgásérzékelő akkor is figyelmeztet, ha nem érzékel mozgást a házban. Ilyenkor a Home Center-rel együtt a következő előre beállított séma szerint jár el: figyelmeztetést küld Önnek, vagy magától automatikusan aktiválja a riasztót, bezárja az összes ablakot, lekapcsol minden világítást, kikapcsol minden felesleges berendezést, és lejjebb veszi a fűtést.

Emlékeztetni fogja, hogy aktiválja a riasztást
 

Tudja, hogy ki kúszik
 

Felismeri, hogy ki mozog

Az ultra érzékeny érzékelőnek köszönhetően meg tudja különböztetni a házi kedvencek mozgását az emberi mozgástól. Felismeri azt is, hány ember mozog. Ha több ember tartózkodik egy helyiségben, magasabb fokozatra kapcsolhatja a szellőztetést.


Intelligens dadus

Kikapcsolja az éjjeli lámpákat, miután a gyermekek elaludtak. A sötétben félő gyerekek így nyugodtan álomba szenderülhetnek, Önnek pedig nem kell a magas villanyszámla miatt aggódnia. A speciális beállításoknak köszönhetően ébredéskor bekapcsolja a tompított fényt, és lejátssza a gyerekek kedvenc altatódalát.

intelligens dada
 

hőmérséklet-szabályozás
 

Hőszabályozás

A mennyezeti hőmérséklet és a talaj hőmérséklete között különbség van. Ha az érzékelőt a mennyezeten helyezi el, akkor be lehet állítani, hogy ezt a különbséget figyelembe vegye, és ez alapján szabályozza a helyiségben a hőmérsékletet. Az eredményes hőszabályozás érdekében a készülék a helyiségben levő hőérzékelővel ellátott modulokkal is együttműködik.


Fejlett védelem

A mozgásérzékelő lopásgátlóval van felszerelve. Bármilyen jellegű elmozdítást vagy áthelyezést követően beindítja a riasztást, és azonnal üzenetben informálja Önt. Azon kevés készülékek közé tartozik, amelyek nemcsak a mozgást, hanem a földrengést is érzékelik.

fejlett Defender
 

Ví, co dělat
 

Maradéktalanul tudja, mit kell tenni

A lehetőségek végtelen tárházát kínálja, ha más készülékekkel is összekapcsolja. Beállíthatja, hogy reggel, miután Ön felébredt, a készülék kapcsolja be a zenét, húzza fel a függönyt, szellőztessen ki, stb. Az esti órákban automatikusan bekapcsolhatja a világítást, beindíthatja a kamera feljátszást, és a felvételt elküldheti az Ön mobiltelefonjára.

 

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Tulajdonságok

Hatótávolság 7 m
Működés Központi egységgel

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Mozgás, Fény

Akkumulátor

Elem típusa CR123A
Elemek száma 1 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Riasztóhoz

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 3 V

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa CR123A
Kód:  FIBR01b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGMS-001-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10