Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO Motion Sensor

4,0 3 értékelés
43 190 Ft

FIBARO Motion Sensor


 Fibaro pohybové

A készülék támogatja az Apple HomeKit-et

A Fibaro érzékelő kicsomagolás után egyszerűen csatlakoztatható az Apple HomeKit-hez. Elegendő csupán letölteni a Fibaro mobilalkalmazást, és testre szabni a rendszert úgy, hogy az megfeleljen az Ön egyedi kívánalmainak. Fedezze fel otthonát újra a Fibaro egyedülálló technológiája által!


Emlékezteti a riasztó aktiválására

A FIBARO mozgásérzékelő otthonában észlelt mozgás hiányában a Home Center-rel együttesen elindítja az előre beállított forgatókönyvet: figyelmezteti Önt a riasztó aktiválására, vagy saját maga automatikusan aktiválja azt, bezárja az ablakokat, kikapcsolja a világítást, kikapcsolja a felesleges eszközöket, illetve csökkenti a beállított fűtési hőmérsékletet.

 Fibaro pohybové

 Fibaro pohybové

Felismeri, ki mozog

Az ultra érzékeny érzékelő képes megkülönböztetni a házi kedvencek mozgását az emberi mozgástól. Így nem kell aggódnia a téves riasztások miatt. Sőt, az otthonában tartózkodó személyek számát is érzékeli. Ha például többen vannak az adott helyiségben, fokozhatja a ventillációt.

Intelligens dadus

Miután gyermeke elaludt, kikapcsolja az éjjeli lámpát. Így gyermeke nem fog félni a sötétben, Önnek pedig nem kell aggódnia a villanyszámla miatt. Éjszakai felébredés esetén a rendszer speciális beállításainak köszönhetően lehetőség nyílik tompított fény bekapcsolására, illetve gyermeke kedvenc altatódalának lejátszására.

 Fibaro pohybové

 Fibaro pohybové

Hőmérséklet szabályozás

A mennyezet szintjén, illetve a padlón mért hőmérséklet eltérést mutat. Amennyiben rendelkezik mennyezeti érzékelővel, könnyen beállítható, hogy az eszköz figyelembe vegye ezt az eltérést, s a fűtés pontos legyen. A hatékony hőmérséklet szabályozás érdekében a helyiségben különböző modulok együttműködnek a hőmérséklet érzékelővel.


Fejlett védelmező

Maga a mozgásérzékelő lopásgátlóval felszerelt. Minden elmozdítására, vagy látószögének megváltoztatására tett kísérlet azonnal elindítja a riasztót, és a rendszert azonnal értesíti Önt. Emellett a Fibaro mozgásérzékelő a maga kategóriájában szinte egyedülállóan a mozgással együtt a földrengést is észleli.

 Fibaro pohybové

 Fibaro pohybové

Mindig pontosan tudja, mit kell tenni

Lehetőségek végtelen számát kínálja további berendezések integrálása során. Reggel azonosítja, hogy felébred, elindítja a zenét, felhúzza a redőnyöket, kiszellőztet. Mindehhez elég csupán beállítani a kívánt forgatókönyvet. Az esti órákban automatikusan felkapcsolja a fényeket, elindítja a felvételt, és a kameráról átküldi a videót az Ön mobiltelefonjára.

Tökéletes áttekintés

A mozgásérzékelőnek köszönhetően mindig teljes mértékben tisztában lehet azzal, mi történik otthonában. Természetesen az észlelés intenzitása is beállítható, maximálisan eleget téve az Ön egyedi kívánalmaiknak. Lépjen be a helyiségbe, és hallgassa automatikusan kedvenc zenéjét a Homekit technológiával való összeköttetésnek köszönhetően!

Kivilágítja otthonát

A FIBARO mozgásérzékelő tökéletesen működik minden helyzetben, emellett végtelen számú lehetőséget kínál egyéb az berendezésekkel való interakcióra. Ennek köszönhetően a mozgásérzékelő alkonyatkor akár automatikusan bekapcsolhatja a világítást. A FIBARO szintén képes észlelni az aktuális fényviszonyokat, illetve a fény intenzitását, s automatikusan ehhez igazítja a világítást.

Paraméterek

Használat

Működés Önállóan
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Hatótávolság 5 m
Működés Központi egységgel
Funkciók Állatok mozgásának érzékelése nélkül

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Mozgás, Fény

Akkumulátor

Elem típusa CR123A
Elemek száma 1 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Használat

Használat Riasztóhoz

Bemeneti feszültség

Bemeneti feszültség 3 V

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa CR123A
Kód:  FIBR02hb
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGBHMS-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20