Oldal frissítése

Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fibaro mágneses nyitásérzékelő, fehér


nyitásérzékelő

nyitásérzékelő

Határozza meg, hogy az ajtók vagy ablakok nyitva vagy zárva. Megnyit egy ablakot le a fűtés vagy a légkondicionáló. Belépő a szobába automatikusan kapcsolja be a lámpákat. Amikor kilép, tudod, hogy elfelejtette valahol közel.

hőmérséklet-érzékelő

hőmérséklet-érzékelő

Az érzékelők a nyílászárók is csatlakoztatható hőmérséklet érzékelő DS18B20 (külön megvásárolható). A telepítés nagyon egyszerű: csatlakoztassa három kábelt és rögzítse csavarokkal.

bináris bemenet

bináris bemenet

Ezzel a modullal lehet futtatni bármely funkciót. Miután csatlakozott az érzékelő, valamint egy közönséges kapcsoló vezérelheti keresztül más készülékekhez. Más szavakkal, adjunk hozzá egy gomb bárhol, anélkül, hogy szükség van a futtatni kábeleket.

A jelenet modul

A jelenet modul

Egyszerűen csatlakoztassa a kapcsolót a közös modul és fuss egy sor jelenetek. Különböző számú megnyomja akkor ellenőrzik több eszköz egyszerre.


Hogy érzi magát biztonságban

Mágneses névjegyek könnyen csatlakoztatható a meglévő riasztórendszer vagy használja azt, hogy saját egyszerű riasztást. Egy ajtó vagy ablak nyitva, így senki sem anélkül, hogy tudna róla.

Hogy érzi magát biztonságban

Csökkentse költségeit a minimumra

Csökkentse költségeit a minimumra

Elkerüljék a nagyobb kifizetések energia miatt felesleges fűtés vagy hűtés. Mágneses érintkezés kapcsán hőmérséklet érzékelő (külön beszerezhető) lehetőségeit bővíti az intelligens hőmérséklet-szabályozás.


Fel kell szerelni bárhol

Szerelése a modul nagyon könnyű, köszönhetően annak a ténynek, hogy ez a legkisebb elem ilyen típusú a piacon elérhető. Csomagolja ki a dobozt, aktiválja és ragasztó a helyén. Hála a kis fogyasztása az akkumulátor két évig fog tartani egyedül előre figyelmeztető teljesíteni.

Fel kell szerelni bárhol

Egyszerű telepítés és frissítés

Egyszerű telepítés és frissítés

Instalace senzoru zabere méně než 3 minuty. Csak nyomja meg a szerviz gombot és válassza az Eszköz hozzáadása. Ez minden. Későbbi frissítések mellett helyreállítja magát vezeték nélkül.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  FIBR02
Termékszám:  FIB-FGK-101-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15