Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO Keyfob távvezérlő

5 1 értékelés
21 690 Ft

FIBARO Keyfob távvezérlő

Okos távvezérlő okosotthonához vagy irodájához. Az innovatív FIBARO cég apró készülékével vezérelhetők a nyílászárók, bejárati kapuk, fények, sütők és megannyi további eszköz az okosotthonában. A Keyfob távvezérlő alkotói nagy figyelmet fordítottak a kialakításra. Így jött létre a kompakt méretű, a tenyérbe tökéletesen illeszkedő, 6 gombbal indítható, könnyen telepíthető készülék.

 

A FIBARO Keyfob főbb jellemzői

  • Egyetlen távirányítóval vezérelhető okosotthon
  • Kompatibilis minden Z-Wave vagy Z-Wave+ modullal
  • Futurisztikus kialakítás és kis méret
  • Akár 24 programsorozat és 6 nyomógomb kombináció 
  • Automata zár a jogosulatlan használat ellen
  • Z-Wave jelátvitel 128 bites AES titkosítással
  • 2 éves akkumulátor élettartam

Széles körű vezérlés

Egyszerűségben rejlik a hatalom. A 6 db mértani alakzat formájú nyomógomb elegendő valamennyi művelet indításához. Minden gombhoz egy, kettő vagy akár három funkciót rendelhet hozzá, így akár 24 különböző programsorozat is a rendelkezésére áll. 6 különböző, 2-5 gombos program kombinációt is beállíthat, vagyis összesen 30 lehetőség közül választhat az ajtónyitástól a kávéfőzésig. 

 

A vezérlő biztonsága

A vezérlő automatikus billentyűzár funkcióval rendelkezik, mely hatékony védelmet nyújt a véletlen vezérlés, és az illetéktelen használat ellen. Lehetővé teszi, hogy a felhasználók csak a feladataik elvégzéséhez szükséges funkciókat érjék el. A többit blokkolja, így személyre szabott használatot biztosít.

 

 

 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Használat

Használat Smart-Home

Működés

Működés Önállóan
Kód:  FIBR03o001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGKF-601
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10