Oldal frissítése

FIBARO Hőszabályozó HK

3,4 5 értékelés
38 890 Ft

FIBARO Hőszabályozó HK


A Fibaro HK hővezérlő egy intelligens termosztátfej, amely kényelmes hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé minden szobában. Az innovatív térelemzési algoritmusnak köszönhetően a szoba mérete alapján kiszámítja a kívánt hőmérséklet eléréséhez szükséges pontos időt. Figyelembe veszi a helyiség körülményeit, az emberek számát és a fűtést befolyásoló egyéb tényezőket. Minden radiátort külön-külön vezérel, ami hatékony és sokkal gazdaságosabb, mint a hagyományos termosztát használata. A Fibaro HK hőszabályzóval a fűtésiköltség akár 42% -át is megtakaríthatjuk.

A Fibaro HK hőszabályzó legfontosabb jellemzői 

  • Kompatibilis a legtöbb radiátorral - M30 × 1,5, RTD-N és RA-N
  • Egyszerű telepítés szakértői segítség nélkül
  • Gyermek biztonsági zár
  • Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri támogatás
  • Csökkenti a fűtési költségeket
  • Innovatív algoritmusokat használ

A Fibaro HK hőszabályzó a hőmérsékletet az Te igényeidnek megfelelően állítja be

A tényleges szobahőmérsékletet jelzi a LED gyűrű- így nem kell különböző hőmérséklet-érzékelőket használni a hőmérséklet meghatározáshoz. Minden szobához egyedi programot állíthatunk be - hogy ne legyen túl meleg, ha nem vagy otthon, vagy épp kellemesen meleg fürdőszobában zuhanyozhass. Az integrált mozgásérzékelő észleli az emberek jelenlétét a szobában, átállítja kisebbre a hőmérsékletet, ha nincs senki a szobában, és fordítva.

Innovatív hőfokszabályzó

A HK Fibaro hővezérlő bármilyen fűtőtestre vagy otthoni helyiségben felszerelhető, hogy a fűtés optimális legyen. A külső hőmérséklet-érzékelő (opcionális) csatlakoztatható a fejhez, és a kiválasztott helyre úgy helyezhető el, hogy a mért hőmérséklet a lehető legpontosabb legyen. A Fibaro előnye, hogy okos otthon rendszerbe integrálható és támogatja a hangvezérlést (kompatibilis az Amazon Alexa, Google Assistant és Apple Siri szolgáltatásaival), mobil alkalmazásokkal vagy manuálisan is működtethető.

Egyszerű használat

A hőfokszabályzót egy szabványos akkumulátor táplálja, olyan, amelyet például mobiltelefonoknál használnak, így szabványos USB-töltőkkel is tölthető. A Fibaro fűtési rendszer másik előnye, hogy folyamatosan figyeli a fűtési rendszer állapotát. Amint észleli a legkisebb problémát, azonnal figyelmeztet.


Paraméterek

Típus

Típus Okos

Tulajdonságok

Elhelyezés Radiátor

Speciális funkciók

Speciális funkciók Hőmérséklet-érzékelő

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Akkumulátor

Elem típusa Akkumulátor
Elemek száma 1 db

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Fűtés és hűtés
Kód:  FIBR07a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGBHT-001
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05