Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

FIBARO Home Center 2

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FIBARO Home Center 2


Az intelligens otthon maximális lehetőségei

A Home Center 2-nek köszönhetően igénybe veheti az intelligens asszisztens, Lili vagy a VoiP kommunikáció szolgáltatásait. Szintén lényeges a Lua programozási nyelv támogatása. Ez magával vonja, hogy a szoftver telepítése során lehetőség nyílik a testreszabásra, amelyet főként az átlag feletti igényű felhasználók értékelhetnek.

 

 Fibaro Home Center 2
 

Intel Atom 1,6 GHz
 

1,6 GHz-es Intel Atom processzor

Home Center 2 sokkal gyorsabb, mint a többi Z-Wave egység a piacon. A hálózaton belüli kommunikáció jelentősen stabilabb, amely azonnali választ eredményez az otthoni automata rendszer felhasználói által küldött parancsokra.

4 gigabájt MLC Recovery Disk
 

4 GB-os MLC helyreállító lemez

Minden Home Center 2 központi egység tartalmaz egy helyreállító lemezt az egyszeri rendszertelepítés biztonsági mentésével a feltörés elleni szigorú védelem részeként. További előnye a gyors és egyszerű helyreállítás hibák esetén.

1 GB RAM, 2 GB HDD SLC
 

1 GB RAM, 2 GB HDD SLC

A nagy memória és az erős processzor kombinációja biztosítja az eszközök közötti gyors kommunikációt, a rendszer lehetőségeinek és felszereltségének korlátozása nélkül. Elegendő tárhelye lesz a jövőbeni új funkciók számára is.


 Fibaro Home Center 2
 

Rendkívüli alumínium burkolat

A hangsúly a design-ra, illetve a minőségi kidolgozásra került. A Home Center 2 burkolata tiszta alumíniumból készült. Ezért nem kell a szekrényben rejtegetnie.


Gyors és egyszerű bekötés

Elegendő csatlakoztatni a tápegységet és a hálózati kábelt, és a Home Center 2 két percen belül üzemképes. A vezérlőpanelhez való hozzáféréshez nem kell semmit telepítenie: elég megadnia az egység IP címét a webes böngészőben. Fibaro Home Center 2

 

 Fibaro Home Center 2
 

Új lehetőségek az "összekapcsolt berendezéseknek" köszönhetően

A Linked Devices-funkció lehetővé teszi több eszköz összekapcsolását és funkcióik egyesítését egyetlen virtuális berendezésben.  Például összekapcsolhat egy termosztátot egy hőmérséklet- és páratartalom érzékelővel. Ezáltal egyszerre több berendezést vezérelhet, illetve felülvizsgálhatja és megújíthatja a felhasználói felületet.


Kényelem felső fokon, az Ön kezében

A felhasználói felület megkönnyíti az azonos tevékenységet végző eszközök - pl. fűtés, légkondicionálás, öntözés - vezérlését. A paneleknek köszönhetően könnyedén ütemezheti az egyes berendezések csoportjainak tevékenységét, az időtől, illetve a hét aktuális napjától függően.

 Fibaro Home Center 2
 

 Fibaro Home Center 2
 

Geolokalizáció

A központi egység további egyedülálló funkciója, hogy képes megtalálni az Ön családtagjait. Ezáltal mindig tudni fogja, hol tartózkodnak éppen gyermekei, anélkül, hogy fel kéne őket hívnia. A Home Center 2 megmutatja Önnek aktuális pozíciójukat a térképen. Mindehhez elegendő csupán letölteni telefonjára a Fibaro-alkalmazást.


Állítsa be saját forgatókönyveit

A Home Center 2 kiterjesztett hozzáférést nyújt a forgatókönyvekhez. Most saját maga határozhatja meg őket szinte korlátozatlanul. Alakítson ki bármilyen szabadon választható változótól (időjárás, esemény, az esemény óta eltelt idő) függő feltételeket.

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Smart-Home

Készülékek száma

Berendezések max. száma 230

Rendeltetés

Rendeltetés Központi egység
Kód:  FIBR01a
Termékszám:  FIB-FGHC2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15