Oldal frissítése

Fibaro Smoke Sensor

-7%
Különleges ajánlat
19 290 Ft
17 890 Ft
14 090 Ft áfa nélkül

Fibaro Smoke Sensor


Mutatós és funkcionális

A rácsozat nem pusztán mutatós, de lehetővé teszi a legkisebb mennyiségű füst észlelését is a nyílások speciális elrendezésének köszönhetően. Ennek köszönhetően Ön gyorsan reagálhat. Rendkívül kompakt kivitelezésével a legkisebb akkumulátoros füstérzékelő jelenleg a piacon, s az egyik legfejlettebb is egyben.

Nagyon szép és funkcionális

Egy érzékelő, sok lehetőség

Egy érzékelő, számtalan lehetőség

A Fibaro akkumulátoros füstérzékelő saját maga tájékoztatja Önt a veszélyről színes jelzőfénye, illetve beépített szirénája segítségével. Szintén értesíti a fő egységet, amely elindítja a szükséges műveleteket. Mivel léteznek olyan anyagok, amelyek füst keletkezése nélkül égnek, így ilyen esetben remek szolgálatot tesz a beépített hőmérséklet érzékelő.


Átgondolt kivitelezés az utolsó részletig

Bárhova telepítheti az áramforrás elérhetőségére való tekintet nélkül, köszönhetően 3 éves élettartamú akkumulátorának, amely időben tájékoztatja Önt, mikor szükséges azt lecserélni. Amennyiben a vezérlő egység közvetlenül nem elérhető, ebben az esetben az érzékelő a hálózat más elemein keresztül csatlakozhat hozzá.

Kifinomult az utolsó részletig

Alkalmazkodik Önhöz

Alkalmazkodik Önhöz

Ha a füstérzékelő tűzvészt érzékel, felhúzhatja a reluxát, kinyithatja a garázsajtót és az ablakokat, továbbá megvilágíthatja a vészkijáratot. A biztonsági forgatókönyv akár kézileg is elindítható - egy gombnyomással az Ön telefonjáról vagy tabletjéről.


Ellenálló és intelligens

Az érzékelő gyártása során felhasznált anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek akár 200 ° C-os hőmérsékletig. Hasonlóképpen, mint az akkumulátor állapotát, a rendszerrel való kapcsolat állapotát is őrzi. A Home Center minden órában ellenőrzi az érzékelő helyes működését.

Tartós és intelligens

Elpusztíthatatlan fekete doboz

Elpusztíthatatlan fekete doboz

Az érzékelő megállás nélkül rögzíti a füst keletkezésére vagy a hőmérsékletre vonatkozó információkat, tekintet nélkül arra, hogy történt-e riasztás vagy sem. Rendszeresen továbbít információt a fő egységhez. Mivel minden adat elraktározódik az érzékelőben, csakúgy, mint a fő egységben, így ezeket megtekintheti abban az esetben is, ha a modul sérülne vagy tönkremenne.

4,4
5 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Kompatibilitás Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Akkumulátoros
Alkalmazás nyelve Cseh, Angol, Szlovák, Német

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Z-Wave

Működés

Működés központi egységgel

Tulajdonságok

Hatótávolság 50 m
Riasztás hangerőssége 85 dB

Rögzítés módja

Elhelyezés falra , plafonra

Detektáló típua

Jelzőrendszer típusa Füst

Tulajdonságok

Hatótávolság 50 m
Működés központi egységgel
Funkciók Akkumulátor kijelzés
Kód:  FIBR01f
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGSD-002-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB20