Oldal frissítése

FIBARO Smoke Sensor

5 7 értékelés
31 690 Ft

FIBARO Smoke Sensor


Mutatós és funkcionális

A rácsozat nem pusztán mutatós, de lehetővé teszi a legkisebb mennyiségű füst észlelését is a nyílások speciális elrendezésének köszönhetően. Ennek köszönhetően Ön gyorsan reagálhat. Rendkívül kompakt kivitelezésével a legkisebb akkumulátoros füstérzékelő jelenleg a piacon, s az egyik legfejlettebb is egyben.

Nagyon szép és funkcionális

Egy érzékelő, sok lehetőség

Egy érzékelő, számtalan lehetőség

A Fibaro akkumulátoros füstérzékelő saját maga tájékoztatja Önt a veszélyről színes jelzőfénye, illetve beépített szirénája segítségével. Szintén értesíti a fő egységet, amely elindítja a szükséges műveleteket. Mivel léteznek olyan anyagok, amelyek füst keletkezése nélkül égnek, így ilyen esetben remek szolgálatot tesz a beépített hőmérséklet érzékelő.


Átgondolt kivitelezés az utolsó részletig

Bárhova telepítheti az áramforrás elérhetőségére való tekintet nélkül, köszönhetően 3 éves élettartamú akkumulátorának, amely időben tájékoztatja Önt, mikor szükséges azt lecserélni. Amennyiben a vezérlő egység közvetlenül nem elérhető, ebben az esetben az érzékelő a hálózat más elemein keresztül csatlakozhat hozzá.

Kifinomult az utolsó részletig

Alkalmazkodik Önhöz

Alkalmazkodik Önhöz

Ha a füstérzékelő tűzvészt érzékel, felhúzhatja a reluxát, kinyithatja a garázsajtót és az ablakokat, továbbá megvilágíthatja a vészkijáratot. A biztonsági forgatókönyv akár kézileg is elindítható - egy gombnyomással az Ön telefonjáról vagy tabletjéről.


Ellenálló és intelligens

Az érzékelő gyártása során felhasznált anyag ellenáll a magas hőmérsékletnek akár 200 ° C-os hőmérsékletig. Hasonlóképpen, mint az akkumulátor állapotát, a rendszerrel való kapcsolat állapotát is őrzi. A Home Center minden órában ellenőrzi az érzékelő helyes működését.

Tartós és intelligens

Elpusztíthatatlan fekete doboz

Elpusztíthatatlan fekete doboz

Az érzékelő megállás nélkül rögzíti a füst keletkezésére vagy a hőmérsékletre vonatkozó információkat, tekintet nélkül arra, hogy történt-e riasztás vagy sem. Rendszeresen továbbít információt a fő egységhez. Mivel minden adat elraktározódik az érzékelőben, csakúgy, mint a fő egységben, így ezeket megtekintheti abban az esetben is, ha a modul sérülne vagy tönkremenne.

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Tulajdonságok

Hatótávolság 50 m
Működés Központi egységgel
Funkciók Töltöttségjelző

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Füst, Hőmérséklet

Akkumulátor

Elem típusa CR123A
Elemek száma 1 db

Tulajdonságok

Riasztás hangerőssége 85 dB

Rögzítés módja

Elhelyezés Falra, Plafonra

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri
Kód:  FIBR01f
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGSD-002-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10