Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

FIBARO Flood Sensor

5 3 értékelés
26 590 Ft

FIBARO Flood Sensor


Fibaro zaplavové

 

A készülék kompatibilis az APPLe Home Kit rendszerrel

A Fibaro érzékelőt a kicsomagolás után egyszerűen csatlakoztathatjuk az Apple Home Kit rendszerhez. Mindössze le kell töltenünk hozzá a FIBARO alkalmazást, és már be is állíthatjuk a rendszert az igényünknek megfelelően.  Ennek az egyedülálló modern technológiának köszönhetően újból felfedezhetjük az otthonunkat.


Egyszerűen működik

A kicsomagolás után a vízérzékelőt azonnal használhatjuk. A készülék nem igényel semmiféle rögzítést vagy beszerelést, mert vezeték nélkül kommunikál a vezérlőegységgel. Elemmel működik, amely két és fél évet kibír. A tetszetős design-ja otthonunk díszévé teszi.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Egy cseppet sem mulaszt el

A 24 karátos arannyal bevont teleszkopikus szondák ultra érzékenyek, rozsdaállóak és egyenetlen felületen is működőképesek.


Megbízható minden körülmény között

Az érzékelő figyelmeztet bennünket, ha valamilyen oknál fogva kinyílik vagy megsérül a fedele. Ha az érzékelő nem szándékos elmozdulást vagy helyváltoztatást érzékel, szintén figyelmeztet bennünket. Az érzékelő fedele ütés-, nyomás- és vízálló.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Minden igényt kielégít

A FIBARO mobilalkalmazáson keresztül könnyedén és gyorsan kapcsolatba léphetünk a vízérzékelővel. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a könnyű vezérlést, valamint a több modulon keresztül történő üzenetküldést is.


Számos eszközt kombinál

A beépített hőérzékelő jelentősen kibővíti a készülék felhasználhatóságának a körét. Ha kitesszük, figyelmeztet a fagyásveszélyre, és bekapcsolhatja a kinti bejáró fűtését. Ha bent helyezzük el, akkor segíthet szabályozni a talajfűtés optimális hőmérsékletét, vagy a megfelelő kikapcsolási idejét.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Időben figyelmeztet

Riasztás esetén színt váltó LED jelzéssel figyelmeztet, szükség esetén a beépített sziréna hangjelzése is beindul. Bekapcsolhatja a ház riasztórendszerét is. Ha éppen nem tartózkodunk otthon, akkor azonnal értesítést küld a telefonunkra.

 

 

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Hangasszisztensek Apple HomeKit
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Működés Önállóan
Funkciók Értesítések a mobilra

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Víz

Akkumulátor

Elem típusa CR123A
Elemek száma 1 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri

Szükséges elem

Működéshez szükséges elem típusa CR123A
Kód:  FIBR02hc
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGBHFS-101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10