Oldal frissítése

FIBARO Double Switch 2, Z-Wave Plus

5 12 értékelés
23 790 Ft

FIBARO Double Switch 2, Z-Wave Plus

Single & Double

Új generációs vezeték nélküli kapcsoló


Általános információk

A Fibaro Switch 2 változatban érhető el (Single and Double). Az elektronikus eszközök ki- és bekapcsolása, valamint működésüknek nyomon követése a feladata. Kis méretének köszönhetően bármilyen kapcsoló alá beszerelhető vagy magának az eszköznek a belsejébe is építhető. A rendszer a Z-Wave technológia segítségével  kommunikál.

Smart Switch

Főbb jellemzők

  • Beépített kapcsoló-mechanizmus
  • Kummunikációs és biztonsági protokoll
  • Konfigurációs menü
  • Z-Wave 500 generációs chip
  • Z-Wave Plus protokoll
  • Méri a csatlakoztatott eszközök fogyaszását
  • Támogatott biztonsági rendszer (Z-Wave Network Security)
    AES-128 Encryption

     

Technikai adatok

Teljesen kompatibilis támogatott eszközök (FCC, DEKRA, Z-Wave)

  • Tápellátás: 100 - 240 V AC, 50/60 Hz
  • Single Switch 2 (FGS - 213)

USA (120 V) 6.5 A
               
UE (240 V) 8 A

  • Double Switch 2 (FGS - 223)

USA (120 V) 6.5 A (1 csatornal)
USA (120 V) - maximum 9.5 A
UE (240 V) 6.5 A (1 csatorna)
UE (240 V) - maximum 10 A

?


Funkciók

  • Minden csatornán komplett vezérlési rendszer

               Standard kontroll
Késleltetett be- és kikapcsolás
Automatikus on / off mód kiegészítő funkciókkal

  • Komplex aktivációs rendszer (scene management)

A gomb 1-3 alkalommal való megnyomása, vagy hosszan nyomva tartása akár 4 különböző funkciót is aktiválhat

  • Nagyon pontos fogyasztás mérés
  • 5W teljesítmény+/- 1% teljesítmény 
  • Intelligens jelzés
  • Több praktikus csatlakozó
  • Z-Wave hálózat tesztelése

?


Egyszerű felszerelni

The Single / Double Switch 2 megnövelt átmérőjű portokkal van felszerelve annak érdekében, hogy nagyobb átmérőjű kábeleket is lehessen az eszközhöz csatlakoztatni, és hogy egyszerűbb legyen a beüzemelési folyamat.      

              ?


Felhasználóbarát konfiguráció

A beépített RGB ledek igen hasznosak a beüzemelési folyamat nyomon követése szempontjából, hiszen jelzik, hogy a Switch 2 éppen hozzá lett adva vagy el lett távolítva a rendszerből. Továbbá, a konfigurálási- és a rendszerfrissítések során is jeleznek.     

              ?


Z-Wave hálózat tesztelése

A Switch 2 a jelek minőségét is vizsgálja a Z-Wave hálózati rendszerekben. A beépített RGB ledek segítenek megtalálni a jelerrősség szempontjából legideálisabb helyet a kapcsoló számára.     

              ?


Erősebb jel

Single / Double Switch 2 hatótávolsága nagyobb mint az előző modelleké, amellyel lehetővé teszi a jobb jelminőséget és a stabilabb kapcsolódást, valamint növeli a jelerőséget.     

              ?


Könnyű összeszerelni

Helyezze a modult a csatlakozódobozba és csatlakoztassa a már meglévő hálozathoz. Kis méretének köszönhetően bármilyen kapcsoló alá beszerelheti.

              ?


Összehangolás

A Switch 2 modul révén könnyen összehangolhatja a villanykapcsoló megnyomásával aktiválódó különböző egyéb funkciókat. 

              ?


Intelligens jelzés

A relé modul képes nyomon követni a csatlakoztatott eszközök működését és jelezni a túlmelegedés vagy a túlfeszültség veszélyét. Ha nem megfelelő értékeket észlet, akkor azonnal jelzi Önnek, hogy melyik eszközzel milyen gond van.              ?


Értesítés inaktív eszközökről

A Single/Double Switch 2 modul lehetővé teszi a nem aktív eszközök megfigyelését is.
Ha például elfelejtett egy eszközt kikapcsolni, akkor a rendszer tájékoztatni fogja erről egy figyelmeztető értesítés formájában. Továbbá, lehetősége lesz az aktív eszközöket kikapcsolni.

A fűtési rendszer automatikus védelme

Az szolenoidon található egy érzékelő annak érdekében, hogy ha meghibásodás történik, akkor a Switch modul azt jelezni tudja Önnek és képes legyen megvédeni az otthonában található berendezéseket azzal, hogy megelőzi a vízszivárgást. Probléma esetén természetesen azonnal értesítést is fog kapni a hibáról.

Energiafogyasztás mérése

A Fibaro rendszer különböző eszközöknek külöböző energiafogyasztási limiteket állít be. A készülékek funkciónak megfelelően optimalizálja a fogyasztást és alacsonyabb vagy magasabb küszöböket szab meg. Túlterhelés esetén csak adja meg az Önnek megfelelő értékeket és deaktiválhatja a modult.

Áramellátás mérése

A Single / Double Switch 2 feladatai közé tartozik az áramfogyasztás nyomon követése is. Egy általános összegzést végez, hogy a csatlakoztatott eszközök pontosan mennyi áramot használnak fel. Ezen információk alapján Ön pedig képes lesz csökkenteni az ezzel járó költségeket.

Intelligens vezérlőegység

A Single / Double Switch 2 kezelése nem igényl méregdrága vezérlőegységeket. Egy egyszerű számítógép, tablet vagy okostelefon is elegendő, hogy irányítani tudja a rendszert.

Gondoskodik a gyerekekről

Családja van vagy szeretne gyereket a közeljövőben? Biztosan érdekelni fogjaa modulnak az a funckiója, amely képes nyomos követni a gyermekei minden lépését, és beprogramozás automatikusan lejátszani a kedvenc filmjüket, zenéjüket.

Első a biztonság

A Switch 2 rendszerrel garantált a gyermekek védelme, hiszen a tervezők erre különös figyelmet fordítottak. Egyszerűen csak kapcsolja ki a vezérlőn a nem használt elektronikus készülékeit .

Távirányítás

A Switch 2 modulok - az összes többi Fibaro termékhez hasonlóan - rendelkeznek a távirányítás funkciójával is. Bárhol is legyen a világon, csupán egy okostelefonra vagy tabletra és működő internethálózatra van szülségeahhoz, hogy nyomon tudja követni a rendszerhez csatlakozatott eszközök működését és szükség esetén módosítani a beállításokat.

A képzeletnek nincs határa

A Single / Double Switch 2 lehetővé teszi, hogy úgy irányítsa otthonát, ahogy kedve tartja. Két egymástól független vezérlőt is használhat, eszközönként maximum 1.5 kW -os terheléssel. A Z-Wave Plus protokoll és a Z-Wave 500 chip révén nyomon követheti az energiafogyasztást, így a modul segíthet a költésegek csökkentésében is. 

Paraméterek

Csatlakoztatás

Protokol Z-Wave

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Működés

Működés Központi egységgel

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Világítás, Elektromos hálózat

Tulajdonságok

Rendeltetés Fény
Kód:  FIBR03l
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FIB-FGS-223-ZW5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15