Oldal frissítése

FIBARO Flood Sensor

5 3 értékelés
25 590 Ft

FIBARO Flood Sensor


Fibaro zaplavové

 

A készülék kompatibilis az APPLe Home Kit rendszerrel

A Fibaro érzékelőt a kicsomagolás után egyszerűen csatlakoztathatjuk az Apple Home Kit rendszerhez. Mindössze le kell töltenünk hozzá a FIBARO alkalmazást, és már be is állíthatjuk a rendszert az igényünknek megfelelően.  Ennek az egyedülálló modern technológiának köszönhetően újból felfedezhetjük az otthonunkat.


Egyszerűen működik

A kicsomagolás után a vízérzékelőt azonnal használhatjuk. A készülék nem igényel semmiféle rögzítést vagy beszerelést, mert vezeték nélkül kommunikál a vezérlőegységgel. Elemmel működik, amely két és fél évet kibír. A tetszetős design-ja otthonunk díszévé teszi.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Egy cseppet sem mulaszt el

A 24 karátos arannyal bevont teleszkopikus szondák ultra érzékenyek, rozsdaállóak és egyenetlen felületen is működőképesek.


Megbízható minden körülmény között

Az érzékelő figyelmeztet bennünket, ha valamilyen oknál fogva kinyílik vagy megsérül a fedele. Ha az érzékelő nem szándékos elmozdulást vagy helyváltoztatást érzékel, szintén figyelmeztet bennünket. Az érzékelő fedele ütés-, nyomás- és vízálló.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Minden igényt kielégít

A FIBARO mobilalkalmazáson keresztül könnyedén és gyorsan kapcsolatba léphetünk a vízérzékelővel. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a könnyű vezérlést, valamint a több modulon keresztül történő üzenetküldést is.


Számos eszközt kombinál

A beépített hőérzékelő jelentősen kibővíti a készülék felhasználhatóságának a körét. Ha kitesszük, figyelmeztet a fagyásveszélyre, és bekapcsolhatja a kinti bejáró fűtését. Ha bent helyezzük el, akkor segíthet szabályozni a talajfűtés optimális hőmérsékletét, vagy a megfelelő kikapcsolási idejét.

Fibaro zaplavové
 

Fibaro zaplavové
 

Időben figyelmeztet

Riasztás esetén színt váltó LED jelzéssel figyelmeztet, szükség esetén a beépített sziréna hangjelzése is beindul. Bekapcsolhatja a ház riasztórendszerét is. Ha éppen nem tartózkodunk otthon, akkor azonnal értesítést küld a telefonunkra.

 

 

Paraméterek

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Kapcsolódás

Támogatott OS iOS
Kompatibilis alkalmazások Apple Home
Kompatibilis hangasszisztensek Apple HomeKit (Siri)
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Funkciók Értesítések a mobilra

Működés

Működés Önállóan

Detektor típua

Jelzőrendszer típusa Hőmérséklet, Víz

Akkumulátor

Elem típusa CR123A
Elemek száma 1 db

Elhelyezés

Rendeltetés Beltéri
Kód:  FIBR02hc
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  FGBHFS-101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05