Oldal frissítése

Festina 16716/1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Festina 16716/1

Elegáns női Festina F16716/1 karóra a világhírű óragyártó cégtől. A Festina órák a csúcsminőség, multifunkciós működés és a visszafogott modern stílus zálogai. A nemesacél órákat magas minőségű svájci Quartz óraszerkezettel látják el, elemmel működnek. Az ezüst színű számlapot elegáns római számok díszítik.

Főbb jellemzők:

  • Kiváló minőségű nemesacél óratok és szíj
  • Óraüveg: ásványi üveg
  • Modern sítlus és luxus kivitel

Praktikus és elegáns egyben

A számlapot magas minőségű és rendkívül erős ásványi üveg védi. A többfunkciós Festina karórán analóg dátumjelző mutatja az aktuális dátumot, a hét napjait, valamint 24 órás kijelző a pontos időt. Az óratok és karkötő rozsdamentes nemesacél, így a mindennapos viselet okozta sérülések miatt sem kell aggódnod. Az óra vízállósága 5 ATM, így nyugodtan viselheted úszáskor vagy merüléskor egy méter mélységig.  

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt

Rendeltetés

Típus Női

Számlap és kijelző

Óralap átmérője 30 mm
Tárcsa színe Ezüst

Óramű

Szerkezet Quartz

Szíj

Szíj színe Ezüst
Szíj anyaga Acél

Vízállóság és tartósság

Vízállóság 50 m (5 ATM)
Kód:  KHO7766
Termékszám:  8590588176270

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20