Oldal frissítése

Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black

3,7 3 értékelés

Fertőtlenítő UV lámpa Mini Indigo Black

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpát használhatod a levegő és a különféle felületek fertőtlenítéséhez. Ideális a kisebb szobákba és az autó belsejében történő használatra illetve a hűtőszekrény fertőtlenítéséhez is. Magas hatékonyságát az ultraibolya sugárzás és az ózon előállításának kombinációjával éri el, amely elpusztítja a mikrobákat, a baktériumokat és a vírusokat. A Mini Indigo Perenio UV lámpa 30 perc alatt fertőtleníti a kisebb helyiségeket, a 15 másodperces késleltetettindítással pedig elhagyhatod a helyiséget, mielőtt a lámpa megkezdené a működését. 15 000 órányi élettartammal bír, kompakt méretének hála kényelmesen magaddal viheted. A Mini Indigo Perenio UV lámpa megbízhatóan fertőtlenít minden kisebb helyiséget.


A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa főbb jellemzői, fekete

  • Fertőtlenítő UV lámpa a levegő és a felületek fertőtlenítéséhez
  • Ideális a kisebb helyiségek, az autó belsejének vagy a hűtőszekrény fertőtlenítéséhez
  • Az ultraibolya sugárzás és az ózon előállítását kombinálja
  • Megbízhatóan pusztítja el a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat
  • Egy kisebb helyiséget 30 perc alatt fertőtlenít
  • Mini Indigo Perenio 15 másodperces késleltetett indítással
  • 15 000 órás élettartamot kínál
  • Szín: fekete

A Mini Indigo Perenio UV lámpa megbízhatóan pusztítja el a mikrobákat, baktériumokat és vírusokat

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpát a levegő és a felületek fertőtlenítésére tervezték. Könnyedén magaddal viheted és elhelyezheted oda, ahol szükséged van rá. A Mini Indigo Perenio UV lámpa eredményesen és kíméletesen távolítja el a mikrobákat és a vírusokat a felületekről és a helyiségekből az ultraibolya sugárzás és az ózon segítségével.

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa 30 perc alatt fertőtlenít

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpa kétszeres szuper hatása az ultraibolya sugárzás és az ózon kombinációjának eredménye, amely csupán 30 perc alatt fertőtleníti ki a kisebb helyiségeket. Nem csak az atkáktól szabadul meg, elpusztítja a vírusokat és a baktériumokat és megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő a levegő és a felületek fertőtlenítéséhez

A Mini Indigo Perenio fertőtlenítő lámpa 200-300 nm-es spektrumú ultraibolya sugárzást alkalmaz, károsítja a mikroorganizmusok, vírusok, gombák stb. genetikai szerkezetét. A sérült DNS-sel rendelkező sejtek képtelenek a szaporodásra és a növekedésre, tehát nem terjednek tovább. A lámpát használhatod az iroda, fésülködőasztal vagy bármilyen helyiség fertőtlenítésére.

A Perenio fertőtlenítő lámpa alkalmas utazáshoz

Kompakt méretének hála a Mini Indigo Perenio fertőtlenítő UV lámpa remekül használható nemcsak az otthoni helyiségek fertőtlenítéséhez, hanem útközben is. Kényelmesen becsomagolhatod a bőröndbe, a hátizsákba vagy a kézi táskába is. A lámpa nem igényel telepítést, egyszerűen kapcsold be és hagyd a szobában. Fél óra elteltével teljesen fertőtlenített felület vár.

Ideális az autó belsejében történő használatra

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpát magaddal viheted az autóba és bekapcsolhatod indulás előtt. 30 perc alatt teljesen fertőtleníti az autót. A Mini Indigo Perenio lámpa nemcsak a vírusokkal és a baktériumokkal szemben nyújt védelmet, hanem gáztól és gombától mentes friss levegőt eredményez.


Mini Indigo Perenio 15 másodperces késleltetett indítással

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa élettartama 15 000 óra, a 15 másodperces késleltetett indítás opcióval pedig még azelőtt elhagyhatod a helyiséget, hogy a lámpa megkezdené a működését.


Ideális kisebb helyiségekbe vagy a hűtőszekrény fertőtlenítésére

A Mini Indigo Perenio UV fertőtlenítő lámpa nagyszerű választás a hűtőszekrények fertőtlenítéséhez is. Használhatod a szupermarketben vásárolt csomagolt étel fertőtlenítésére. Mindamellett magába szívja a hűtőszekrényben tárolt ételekből keletkezett szagokat is.

Méretek:
15,5 × 5,5 × 5,5 cm

Tömeg:
120 g


Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Típus Lámpa

Tulajdonságok

Hatás Fertőtlenítő
Tisztítási elv UV fény, Ózon
Becsült ciklusidő 30 perc

Méretek

Magasság 155 mm
Szélesség 55 mm
Mélység 55 mm
Kód:  Pere2102
Termékszám:  PEMUV02
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10