Oldal frissítése

Ferrino Zephyr 20+3 Lady purple

55 990 Ft

Ferrino Zephyr 20+3 Lady purple

A hasznos Ferrino női túrahátizsák kifejezetten túrázáshoz és szabadtéri aktivitásokhoz készült. Praktikus társ lesz a kalandos kirándulásokhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sportolásra is használhatod. Eme Ferrino outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete és lila szín a meghatározó, nemcsak gyönyörű megjelenésével, hanem tökéletes kivitelezésével és kényelmével is lenyűgöz. Az ideálisan kialakított hátrész és a kényelmes pántok gondoskodnak a tökéletes illeszkedésről és a kényelmes viseletről.

Túrahátizsák Ferrino Zephyr 20+3 Lady purple ...

A megbízható Ferrino Zephyr 20+3 Lady purple túrahátizsák alapvető jellemzői

  • Ezen Ferrino túrahátizsák elegendő helyet biztosít minden felszerelés számára
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a jó légáramlást
  • Fényvisszaverő elemek a nagyobb biztonság érdekében
  • A vízálló anyag biztosítja a hátizsák tartalmának védelmét
  • Elérhető egy esővédő huzat is a csomagban
  • A síp jól jöhet válsághelyzet esetén a terepen
  • A túrahátizsák nagyszerű kiegészítője a kulacs számára kialakított zseb is
  • A túrahátizsák anyaga poliészter
  • Újrahasznosított anyagból készült
  • Dolgaid rendszerezését megkönnyíti a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 0,87 kg
  • Űrtartalma 20 l

Tökéletes kivitelezés és design

A dizájnos Ferrino túrahátizsák minőségi kivitelezésének és átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege pusztán 0,87 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Valamint olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül hasznos állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, párnázott pántok, akasztó szíj és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légcserét és megakadályozzák a nedvesség visszatartását. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy növelje a láthatóságot a reggeli vagy esti hazautazás során. A vízálló kialakítás megakadályozza, hogy a tartalom károsodjon nedves időben. Tartalmaz egy esővédőt a táskának, így egy hirtelen lezúduló eső sem okozhat gondot. Krízishelyzetben hasznos lehet a túrahátizsákon található síp. Mindenki tisztában van az elegendő ivás fontosságával. A túrahátizsák szerves része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

A hasznos Ferrino túrahátizsák megbízható partnered lesz a szabadban

A megbízható Ferrino outdoor hátizsákkal az utazások biztosan kényelmesebbek lesznek. A hátizsákhoz tartozik egy karabiner kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítéséhez, amelyeket gyorsan hozzáférhetővé szeretnél tenni. A tartósságot a minőségi anyagok gondos kiválasztása biztosítja, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter. Ezen túrahátizsák a maga bíztató 20 l űrtartalmával kellő mennyiségű helyet biztosít minden holmidnak. A rekeszek és zsebek hozzájárulnak a táskán belüli rendszerezéshez, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Felszerelésed biztonságos tárolását cipzár garantálja. Ez az ízléses Ferrino túrahátizsák a modern megjelenés és a megbízhatóság kombinációját nyújtja a kalandos expedíciókhoz.

Méretek:

48 × 30 × 23 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Lila

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l

Rendeltetés

Típus Női

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Női/lány

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Síp, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 23 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 20 l

Tömeg

Tömeg 0,87 kg

Design

Szín Fekete, Lila

Anyag

Anyag Poliészter

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTferr14722
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8014044994555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15