Oldal frissítése

Ferrino Zephyr 17+3 blue

5 7 értékelés
41 690 Ft

Ferrino Zephyr 17+3 blue

Az előnyös Ferrino túrazsák azon felhasználók számára készült, akik olyan szabadtéri tevékenységekre vágynak, mint a túrázás, trekking és kempingezés. Hasznos kiegészítő lesz a kalandos szabadtéri kiruccanásokhoz, de mindennapi használatra is kiváló alternatíva, és még sportolásra is használhatod. A célszerű Ferrino outdoor hátizsák, amelyben a trendi kék szín uralkodik, nemcsak a vonzó megjelenésével, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmével is kiemelkedik. Az anatómiailag formázott hát biztosítja, hogy jól illeszkedjen és nagyon kényelmes viselet legyen.

Túrahátizsák Ferrino Zephyr 17+3 blue ...
Túrahátizsák Ferrino Zephyr 17+3 blue ...

A praktikus Ferrino Zephyr 17+3 blue túrazsák lényeges paraméterei

  • A modern Ferrino túrahátizsák az összes felszerelés biztonságos tárolását szolgálja
  • Az anatómiailag formázott hát garantálja a kényelmes viselést
  • A légáteresztő hátfal lehetővé teszi a levegő keringését
  • Fényvisszaverő elemek a láthatóság javítására sötétben való utazáskor
  • Vízálló kialakítás védi a hátizsák tartalmát
  • A csomag tartalmaz egy esővédő huzatot a táskának
  • Kulacs elhelyezésére szánt zseb
  • A túrahátizsák előállítási anyaga poliészter
  • Újrahasznosított anyagok felhasználásával készült
  • A túrahátizsákban található egy előnyös elülső zseb, oldalzsebek, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege 0,835 kg
  • Űrtartalma: 17 l

Tökéletes megmunkálás és szerkezet

A dizájnos Ferrino túrahátizsák kiváló konstrukciójának és jól kidolgozott részleteinek köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege mindössze 0,835 kg, ez csökkenti a teljes terhelést és javítja a hordozási kényelmet. Továbbá olyan felszereltséggel is rendelkezik, mint a rendkívül praktikus állítható hevederek, mellheveder, derékheveder, párnázott pántok, akasztó szíj és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátrész szellőzőcsatornákkal van ellátva, amelyek biztosítják a légcserét és megakadályozzák a nedvesség visszatartását. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel rendelkezik, hogy javítsa a láthatóságot kora reggel vagy késő este. A vízálló kialakításnak köszönhetően a tartalom védett marad az esőtől és más nedvességtől. Egy esővédő huzat is megtalálható a csomagban, így egy hirtelen jött zápor nem jelenthet problémát. Az optimális teljesítményhez alapvető fontosságú a megfelelő folyadékbevitel. A túrahátizsák felszereltségének része egy víztartály elhelyezésére szánt zseb.

Túrahátizsák Ferrino Zephyr 17+3 blue ...
Túrahátizsák Ferrino Zephyr 17+3 blue ...

A korszerű Ferrino túrahátizsák megbízható partnered lesz

A korszerű Ferrino outdoor hátizsákkal az utazások garantáltan kényelmesebbé válnak. A hátizsák karabinerrel van ellátva, ez lehetővé teszi a kulcsok vagy más apró tárgyak egyszerű és biztonságos rögzítését a gyors és kényelmes hozzáférés érdekében. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, a konkrét gyártási anyaga poliészter. Eme túrahátizsák a maga meggyőző 17 l űrtartalmával kellő mennyiségű helyet biztosít felszerelésed számára. A zsebek és rekeszek megkönnyítik a táskában található holmi rendszerezését, ezesetben a célszerű elülső zseb, oldalzsebek, felső zseb, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. Holmid biztonságos tárolását cipzár garantálja. Ez a dizájnos Ferrino túrahátizsák kiemelkedik esztétikus kialakításával és megbízhatóságával, amelyet minden körülmények közt értékelni fogsz.

Méretek:

48 × 30 × 22 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Kék
Motívum Motívum nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 17 l

Rendeltetés

Típus Uniszex

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Felső zseb, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Derékheveder, Párnázott pántok, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 22 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 17 l

Tömeg

Tömeg 0,84 kg

Design

Szín Kék

Anyag

Anyag Poliészter

Karbantartás

Karbantartás Újrahasznosított anyagból készült
Kód:  SPTferr14710
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8014044994432

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10