Oldal frissítése

Ferrino Zephyr 12 black

40 890 Ft

Ferrino Zephyr 12 black

A kitűnő minőségű Ferrino túrahátizsák a túrázás és a szabadtéri tevékenységek során felmerülő igényekhez ideális. Praktikus segítő lesz a kalandos természetjáráshoz, de kiváló választás mindennapi használatra is, és még sportoláshoz is használhatod. Az előnyös Ferrino outdoor hátizsák, amelyben a dizájnos fekete szín dominál, nem pusztán a szemet gyönyörködtető dizájnjával, hanem kiváló minőségű kivitelezésével és kényelmes viseletével is kiemelkedik. Az anatómiailag formázott hát biztosítja a gondnélküli illeszkedést, és a kényelmes viselést.

Túrahátizsák Ferrino Zephyr 12 black ...

A kitűnő minőségű Ferrino Zephyr 12 black túrahátizsák fontosabb jellemzői

  • A modern Ferrino túrahátizsák tárolóhelyet biztosít az összes felszerelés számára
  • Az anatómiailag formázott hát biztosítja a komfortos viselést
  • A légáteresztő hátfal biztosítja a folyamatos légáramlást
  • Fényvisszaverő elemeket tartalmaz a sötétben és szürkületben történő közlekedés biztonságának javítása érdekében
  • A vízálló anyag megvédi a hátizsák tartalmát
  • Egy esővédő huzat is része a csomagnak
  • A túrahátizsák szerves részét képezi a kulacs számára kialakított zseb
  • A túrahátizsák anyaga poliészter
  • Dolgaid elrendezését megkönnyíti az előnyös elülső zseb, oldalzsebek, belső zsebek és értékmegőrző zseb
  • Tömege: 0,81 kg
  • Űrtartalma 12 l

Minőségi konstrukció és kivitelezés

A modern Ferrino túrazsák kiváló konstrukciójának és aprólékos kidolgozottságának köszönhetően kényelmes viselet lesz. Tömege csupán 0,81 kg, ami hozzájárul a kisebb megterheléshez és a nagyobb viselési kényelemhez. Valamint olyan felszereltséggel is ellátták, mint a nagyon hasznos állítható hevederek, mellheveder, akasztó szíj és hurok botokhoz és jégcsákányhoz. A hátizsák hátrésze szellőzőcsatornákkal van felszerelve, amelyek segítik a légáramlást és megelőzik a hát izzadását. A hátizsák fényvisszaverő elemekkel van ellátva, így növelve a biztonságot a reggeli vagy esti utazások során. A vízálló réteget úgy tervezték, hogy megvédje a táska tartalmát a kedvezőtlen időjárási viszonyoktól. A csomag tartalmaz egy esővédőt a táska számára, így egy hirtelen zápor nem okozhat problémát. Köztudott, hogy az ivás minden aktív tevékenység elengedhetetlen része. A túrahátizsák felszereltségének része egy zseb, amit víztartály elhelyezésére szántak.

A modern Ferrino túrahátizsák megbízható partnered lesz a terepen

A korszerű Ferrino outdoor hátizsákkal az utazásaid biztosan kényelmesek lesznek. A hátizsák integrált karabinerrel is rendelkezik a kulcsok vagy más apró tárgyak biztonságos és hatékony rögzítése érdekében. A nagy tartósság a kiváló minőségű anyagok használatának köszönhető, a konkrét gyártási anyaga pedig poliészter. A túrahátizsák a maga meggyőző 12 l űrtartalmával bőséges helyet biztosít minden lényeges dolognak. A zsebeknek és rekeszeknek köszönhetően könnyen áttekinthető a táska tartalma, ezesetben a hasznos elülső zseb, oldalzsebek, belső zsebek és értékmegőrző zseb tesz majd jó szolgálatot. A túrahátizsák fentről nyitható. A belső tartalom biztonságos lezárását cipzár garantálja. Ez a trendi Ferrino túrazsák nemcsak esztétikus, hanem tartós és nagyon praktikus is.

Méretek:

48 × 30 × 19 cm (ma × szé × mé)

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Űrtartalom

Űrtartalom 12 l

Rendeltetés

Típus Uniszex

Viselési mód

Viselési mód Hátitáska

Rendeltetés

Alkalmas Felnőtt
Rendeltetés Uniszex

Használat

Használat Túrázáshoz, Sportoláshoz
Sporttevékenységek Futás, Kerékpározás, Túrázás

Felszerelés

Zsebek Elülső zseb, Oldalzsebek, Belső zsebek, Értékmegőrző zseb
Hozzáférés Fentről
Bekapcsolás Cipzár
Hevederek Állítható hevederek, Mellheveder, Akasztó szíj, Hurok botokhoz és jégcsákányhoz
Tulajdonságok és felszereltség Fényvisszaverő elemek, Anatómiailag formált hátrész, Légáteresztő hátsó fal, Vízálló kivitel, Integrált hátizsák esővédő, Kulcstartó karabiner, Kulaccsal kompatibilis

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság 48 cm
Szélesség 30 cm
Hosszúság/mélység 19 cm

Űrtartalom

Űrtartalom 12 l

Tömeg

Tömeg 0,81 kg

Design

Szín Fekete
Motívum Motívum nélkül

Anyag

Anyag Poliészter
Kód:  SPTferr14708
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8014044994418

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05