Oldal frissítése

Ferrino Proxes 4 NEW

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ferrino Proxes 4 NEW

A Ferrino Proxes 4 New családi sátor sátor klasszikus alagút szerkezettel érkezik, 3 szilárd üvegszálas rúd tartja. A Ferrino Proxes 4 New sátor összesen 3 bejárattal büszkélkedhet, méretének köszönhetően pedig maximum 4 fő számára kínál kényelmes elhelyezést. A remek légáramlásról a szellőzőnyílásokkal gondoskodik, a kiegészítő zsinórokkal pedig még inkább hozzájárul a tökéletes stabilitáshoz. A Ferrino Proxes 4 New sátor belső része egy előtérre és egy szúnyoghálóval leválasztott hálótérre oszlik. Továbbá a Ferrino Proxes 4 New sátor tágas belső zsebekkel készült a személyes holmijaid biztonságos tárolásához. A sátor praktikus fogantyúval ellátott tartóban érkezik, amelyben valóban egyszerű a tárolása.

A Ferrino Proxes 4 New sátor főbb jellemzői

  • Szilárd üvegszálas szerkezet alagút kialakítással
  • A Ferrino Proxes 4 New sátor tömege 11 kg
  • Szellőzőnyílások a tökéletes légáramlás érdekében
  • Hőszigetelő PU kezeléssel
  • Ferrino Proxes 4 New sátor prémium Diamond poliészter anyagból
  • Ripstop kezelés a fokozott ellenállásért
  • Ferrino Proxes 4 New sátor 3 bejárattal
  • Praktikus sátortartó fogantyúval
  • Ferrino Proxes 4 New sátor tágas belső zsebbel

Hőszigetelő kezelés

A Ferrino Proxes 4 New sátor belső fala hőszigetelő PU felületkezelést kapott, ennek hála tökéletesen visszaveri a napsugárzást és megelőzi a levegő túlzott felmelegedését a sátorban. Továbbá a sátor poliészter belső rétege Ripstop kezeléssel készült, amely jelentősen megnöveli a Ferrino Proxes 4 New sátor belső falának ellenállását.

Minőségi Diamond poliészter

A Ferrino Proxes 4 New sátor külső rétege prémium minőségű Diamond poliészter anyagból készült hőszigetelő poliuretán anyaggal. Ennek eredményeként a Ferrino Proxes 4 New sátor pazar védelmet és megbízhatóságot nyújt még az erős esőzések alatt is.

Remek vízállóság

A Ferrino Proxes 4 New sátor kiváló külső réteggel és remek megmunkálású padlóval készült. Az anyag vízoszlopa 3750 mm a padló illetve 3000 mm a külső anyag esetén. Az anyag illesztésénél mérve ez az érték 2500 mm a padló és 2000 mm a külső anyag esetében.

Stabil szerkezet

A Ferrino Proxes 4 New sátor szerkezete tartós és szilárd alagút kialakítással készült, amelynek fő eleme a 3 üvegszálas rúd. A segédzsinórok és az acél szegek magától értetődőek. Ennek eredményeként a Ferrino Proxes 4 New sátor nagyon stabil és minden gond nélkül ellenáll még az igazán erős szélnek is.


Paraméterek

Sátor elrendezése

Max. személyek száma 4
Forma Alagút
Sátor összetétele Apszissal , Előszobával

Tulajdonságok

Speciális tulajdonságok Vízálló
Vízoszlop nyomás 3 000 mm
Vízszint magassága 3 750 mm
Szerkezet anyaga Üvegszál
Szín Kék
Tömeg 11 kg
Ponyvák száma Kétponyvás
Burkolat anyaga Poliészter
Szellőzés Hálózati nyílások

Típus

Típus Családi, Outdoor

Méret - kibontva

Mélység 420 cm
Szélesség 240 cm
Magasság 170 cm

Méret - csomagolva

Mélység 55 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 25 cm

Felszerelés

Felszerelés Szúnyogháló
Kód:  SPTferr14626
Termékszám:  8014044969010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15