Oldal frissítése

Férfi borotvák

A szakáll eltávolítása vagy módosítása minden férfi számára mindennapos tevékenységnek számít. Ahhoz, hogy a borotválkozás kellemes, gyors és hatékony legyen, a megfelelő borotvát kell használnod. A rezgőkéses és a körkéses borotvák közötti különbségek gyakorlatilag mára már eltűntek. Vannak olyan modellek is, amelyeket kifejezetten érzékeny bőrre fejlesztettek, és vannak olyanok is amelyek vízállóak, és a nedves borotválkozáshoz használhatóak. További fontos funkció lehet például a gyors töltés vagy az öntisztítás.

Folytatás
Paraméterek módosítása
149 termék

Férfi borotvák

A Férfi borotvák kategóriában összesen 149 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is. Folytatás

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10