Oldal frissítése

Fenix BC30R

4,9 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Fenix BC30R

Élvezd a tökéletes sportélményt a Fenix nagy fényerejű segédlámpáival. Ez az eszköz elsősorban kerékpárok kormányán való használatra lett tervezve, de kézi zseblámpaként is használható. A zseniális kialakításnak és a lámpa optikai tulajdonságainak köszönhetően az előtted lévő tér igen nagy részét meg tudod világítani, így biztonságosan tudsz közlekedni a sötétben is.

A termék legfontosabb jellemzői

  • Kültéri használatra ideális zseblámpa
  • Egyszerű telepítés a kerékpárok kormányára
  • Nagyon erős és tartós anyagból készült
  • A fénysugár akár 155 méteres távolságba is elér
  • Kiválaszthatod a fény intenzitását
  • Akkumulátoros működés, egyszerű feltöltés

Éjjel fog látni egy nap

Az eszköz nagyon tartós, merev műanyagból készült, amely rendkívül zord körülmények, eső vagy megterhelő használat során is állja a sarat. Az előtted lévő teret kettő Cree XM-L2 T6-os LED-es fényforrás világítja meg semleges, fehér színben. Ez ideális a természet és a sötétebb sarkok jobb megvilágítására, akár 155 méteres távolságig is. Akár ötféle megvilágítási erősség közül választhatsz: az eszköz 1600 lumenes, 800 lumenes és 500 lumenes állandó, és 200 lumen, valamint 100 lumenes figyelmeztető vagy villogó fényt képes kibocsátani.

A kettős megvilágítási technológia jobb megvilágítást biztosít. A főizzó előre vetített fénnyel rendelkezik, amely akár 155 méterig képes megvilágítani a tájat. A másodlagos izzó pedig az első kerekek előtti teret világítja meg, így tökéletesen feltérképezi előtted a terepet. Az eszköz egy 5200 mAh-s akkumulátorral működik, amely egy USB-s kábel segítségével tölthető. Egy kis OLED kijelzőn pedig nyomon követheted az akkumulátor töltöttségét.

A kerékpárra egy gyorsrögzítő rendszer segítségével rögzítheted a fényforrást. Ez bármely kerékpár esetében rendkívüli módon megkönnyíti a telepítést.

Méretek:
11,4 × 5,05 × 3,18 cm

 
Kód:  SPT2753
Termékszám:  6942870303130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05