Oldal frissítése

VILEDA Steam mop kábellel

4,6 56 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

VILEDA Steam mop kábellel

A Steam Mop forró gőzzel tisztítja a padlót. A tisztításhoz csupán tiszta víz szükséges, vegyszerek nélkül. A tartályba 400 ml térfogatú vizet öntünk és a felmosó 15 másodpercen belül készen áll a használatra. Szükség szerint állítsa be a gőz mennyiségét, majd 17-28 perc után töltse fel a tartályt vízzel. A felmosó-fej háromszög alakja alaposan tisztítja a padlót a falak mentén és a sarkakban. A mosómop mikro-szálas anyagból készült, erősen nedvszívó hatású. Takarítás  közben csatlakoztatni kell a kábelt.
A csomag 2 cseredarabot tartalmaz. Mosása közben használjon öblítőt, vagy fehérítőt. A mosómop 60 ° C-ig mosható, alacsonyabb hőmérsékleten (40 ° C) történő mosással élettartama meghosszabbítható. A gőzölő-szőnyeg egy speciális adaptert is tartalmaz a szőnyegek számára, ami tisztán tartja a szennyeződésektől és a baktériumoktól. A forró gőzzel történő tisztítás forradalmi módszere a baktériumok 99,9%-át eltávolítja a padlóról. A forró gőzzel történő tisztítás nagyon hatékony és higiénikus tisztítási mód. A mosócső külön megvásárolható. A Steam Mop alkalmas minden típusú kemény padlóra. Származási hely: Kína. 


Padló típusa:
Alkalmas mindenféle kemény padlóra
Csomag tartalma:
Steam rongykorong kábellel
2 tartalék mosószalag
Szőnyegtisztító elem
Tartály térfogata:
400 ml

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Padlómosás
Megfelelő Kemény padló, Szőnyeg

Tulajdonságok

Gőzteljesítmény 23 g/perc
Víztartály térfogata 0,4 l
Funkciók Kontroll lámpa
Tápegység típusa Hálózati
Tömeg 3,1 kg
Hatósugár 6 m

Típus

Típus Steam Mop

Tulajdonságok

Vízszórás Nem
Cserélhető fej igen
Rúd anyaga Fém
Vödör mellékelve Nem
Csavarórész a fogantyún Nem
Szett Nem
Csavarókosár Nem
Kód:  UKL010
Termékszám:  4023103181267
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10