Oldal frissítése

Fellowes Spectra A4

5 1 értékelés
Szuper ár
20 690 Ft

Fellowes Spectra A4

A kiváló minőségű Fellowes Spectra laminátor otthoni használatra alkalmas. 80-125 mikron vastagságú fóliához és A4-es méretű dokumentumokhoz lett tervezve. A bemelegedési idő körülbelül 4 perc, a laminálás sebessége pedig 300 mm percenként. A fedél könnyedén felnyitható tisztítás vagy megakadt papír kivétele érdekében. Az Auto Shut Off technológia egy energia takarékos funkció, amelynek köszönhetően a laminálógép automatikusan kikapcsol, megakadályozva a túlmelegedést.

Laminálás - védelem a dokumentumok számára

A laminálás az ideális módja annak, hogy megvédjük a dokumentumokat és a képeket a nedvességtől, kosztól, meghajlástól és minden egyéb dologtól, amely negatívan hathat az olvashatóságra és a megjelenésre. A dokumentum egy laminált fóliatasakba kerül - két, nagyon vékony átlátszó fólia közé kerül, amelyet a laminátor meleglaminálással biztonságosan és megbízhatóan hozzátapaszt a dokumentumhoz. Az összetapasztott fólia nedvességálló és rendkívül tartós, a laminált dokumentum pedig szilárd és nehezen hajlítható. A laminálással védett papírlap bármilyen időjárási körülmény között megállja a helyét.

A laminálás tökéletes és megfizethető megoldás, ha feliratokat, információs lapokat, belépőkártyákat és olyan fontos dokumentumokat szeretnénk biztonságos állapotban tartani, mint a fényképek, diplomák, oklevelek vagy bizonyítványok.

Műszaki adatok:

Maximális dokumentum méret:
Méret: A4
Szélesség: 230 mm

Lamináló fólia:
80-125 mikron

Laminálás sebessége:
300 mm / perc

Bemelegedési idő:
4 perc

Tömeg:
1,3 kg

Méretek:
7,8 × 37 × 16,2 cm

 

Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A4, A5, A6, A7
Bemeneti nyílás szélessége 230 mm (0,77 A3)
Fólia vastagsága 2×125 mikron
Felmelegedési idő 4 perc
Hengerek száma 2
Laminálás sebessége 300 mm/perc
Laminálás módja Meleg
Csomag része Lamináló fóliák

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Szélesség 78 cm
Magasság 16,2 cm
Mélység 37 cm
Tömeg 1 300 g
Kód:  PX133e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  fellaspectra4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20