Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Fellowes Saturn3i - A3

4,7 13 értékelés
69 990 Ft

Fellowes Saturn3i - A3

Minőségi irodai laminálógép A3-as dokumentumoknak. Úgy tervezték, hogy erős, 80-125 mikron rétegű és maximum 0,6 mm-es erősségű dokumentumokhoz alkalmas. A felmelegedési idő körülbelül 1 perc, sebességét tekintve pedig a laminálás körülbelül 300 mm percenként.

A készülék könnyen nyitható egyszerű tisztítás vagy egy elakadt dokumentum esetén. Egyedülálló Jam Free rendszerrel van felszerelve, amelynek köszönhetően a laminálás kis súrlódású, és 100%-an megakadályozza a laminált dokumentumok elakadását. Egy másik kiváló funkciója a HeatGuard technológia - kettős hővédelem a laminálóban. Ez biztosítja a készülék gyors felmelegedését az üzemkész állapot eléréséhez, és egyben megakadályozza a lamináló felesleges túlmelegedését is.

Laminálás - biztonságos védelmet nyújt a dokumentumainak

A laminálás a tökéletes módja annak, hogy megvédje a dokumentumokat és fényképeket a nedvességtől, piszoktól, gyűrődéstől és minden olyan behatástól, amelyek hátrányosan befolyásolják azok megjelenését és olvashatóságát. A dokumentum egy fóliatasakba kerül - két vékony, átlátszó fólia közé, amelyet a laminátor hő segítségével lezár, így biztonságosan és megbízhatóan tapad a dokumentumhoz. A laminálás nedvességálló és tartós, a laminált dokumentum biztosan rögzített és nem hajlik könnyen. A laminált dokumentumok teljes mértékben védettek az időjárással szemben. A laminálás a tökéletes és megfizethető megoldás a különböző jelek és tájékoztató táblák, kártyák, vagy olyan dokumentumok védelmére, amit hosszú ideig garantáltan biztonságos és jó állapotban szeretnénk megőrizni. Ilyen dokumentumok például a fotók, oklevelek, bizonyítványok vagy igazolások.

Műszaki adatok:

Maximális dokumentum méret:
Formátum: A3
Szélesség: 318 mm

A dokumentum vastagsága:
Max. 0,6 mm-es

Lamináló fólia:
80-125 mikron

Laminálás gyorsasága:
300 mm / perc

Felmelegedési idő:
1 perc

Súly:
2,3 kg

Méretek:
10,5 x 53 x 14,5 cm

 

Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A3, A4, A5, A6, A7
Dokumentum maximális vastagsága 0,6 mm
Bemeneti nyílás szélessége 320 mm (1,08 A3)
Fólia vastagsága 2×125 mikron
Felmelegedési idő 0,02 perc
Hengerek száma 2
Laminálás sebessége 300 mm/perc
Laminálás módja Meleg, Hideg
Csomag része Lamináló fóliák

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Szélesség 53 cm
Magasság 10,5 cm
Mélység 14,5 cm
Tömeg 2 300 g
Kód:  PX133b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  fellasat3ia3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15