Oldal frissítése

Fellowes NEPTUNE3 A3 lamináló

110 990 Ft

Fellowes NEPTUNE3 A3 lamináló

A Fellowes NEPTUNE 3 A3 kiváló minőségű laminálógép alkalmas a közepes méretű irodákba. 175 mikronos laminálásra és A3-as formátumú dokumetumokhoz tervezték. A bemelegedési ideje körülbelül 1 perc, amiről fény- és hangjelzés tájékoztat. A laminálás sebessége 600 mm / perc. A készülék belső felépítése meggátolja a laminált dokumentum elakadását. A készülék meleg és hideg laminálásra is képes. Az Auto Shut Off funció biztosítja az automatikus kikapcsolást inaktivitás esetén, így a gép energiát takaríthat meg, illetve megakadályozza a túlmelegedés kialakulását is.

A Fellowes NEPTUNE 3 A3 lamináló előnyei

  • Alkalmas közepes méretű irodákba
  • LED vezérlőpanel
  • Hideg és meleg laminálás 
  • Nagyon gyors laminálás 4 hengerrel
  • Fény- és hangjelzés
  • A lamináló megakadályozza a dokumentum elakadását
  • Helytelenül behelyezés esetén a lamináló készülék a hátoldalt használja
  • Automatikus kikapcsolás inaktivitás esetén

Laminálás - A dokumentumaid védelméért

A laminálógép ideális módja a dokumentumok és fotók védelmének a nedvességgel, szennyeződéssel, gyűrődéssel és egyéb külső hatásokkal szemben, amelyek negatívan befolyásolják az olvashatóságot és a megjelenést. A dokumentumot egy úgynevezett lamináló zsebbe helyezzük - két réteg vékony, átlátszó fólia közé, amelyek hőre kötnek a laminálógépben, biztonságosan és megbízhatóan tapadnak a dokumentumhoz. A kötés nedvességálló és tartós, ennek eredményeként a laminált dokumentum szilárd és nem hajlik könnyen. Az így védett dokumentum biztonságosan ellenáll a különböző időjárási viszonyoknak is. A laminálás tehát a különböző jelek, tájékoztató feliratok, kártyák, papírok vagy dokumentumok tökéletes és megfizethető védelmének megoldását kínálja, amelyeket hosszú ideig biztonságos, változatlan állapotban szeretnél megőrizni, például fényképek, oklevelek, bizonyítványok vagy tanúsítványok.

Maximális méret:
A3 formátum

Súly:
4,9 kg

Méretek:
112 × 510 × 169 mm

Paraméterek

Jellemzők

Rendeltetés Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek
Dokumentumok formátuma A3, A4, A5, A6, A7
Bemeneti nyílás szélessége 320 mm (1,08 A3)
Fólia vastagsága 2×175 mikron
Felmelegedési idő 1 perc
Hengerek száma 4
Laminálás sebessége 600 mm/perc
Laminálás módja Meleg, Hideg
Csomag része Lamináló fóliák

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Méret & súly

Szélesség 51 cm
Magasság 11,2 cm
Mélység 16,9 cm
Tömeg 4 900 g
Kód:  PX810a1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  fellaneptune3
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15