Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Fellowes MICROBAN lábtámasz

4,4 20 értékelés
17 990 Ft

Fellowes MICROBAN lábtámasz

A munkahelyen vagy otthonodban hosszú ideig ülve töltött idő rendkívül megterhelő lehet, különösen a hát és a lábak számára. Ha Téged is kínoz a végtagok merevsége és fájdalma, vagy éppen szeretnéd megakadályozni azok kialakulását, használd a Fellowes szellőzőnyílással ellátott lábtámaszát. A MICROBAN lábtámaszt kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljen az EU ergonómiai szabványainak, és hogy megszabadítson a hosszútávú ülés előidézte mindennap jelentkező láb- és hátfájástól. A Fellowes lábtámasz rendkívül kompakt és méreteinek köszönhetően a kisebb helyeken is könnyedén elfér. 

A Fellowes MICROBAN lábtartó legfontosabb jellemzői

  • Speciális antibakteriális MICROBAN felület
  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen az Európai Unió ergonómiai követelményeinek
  • Három állítható magasság
  • A lábtámasz ringatása segít a lábak keringésének fokozásában
  • Fokozatmentesen állítható és rögzíthető dőlésszög

Megnyugvás a lábnak - Fellowes MICROBAN lábtámasz

A lengő mozgásának köszönhetően a Fellowes MICROBAN lábtámasza segít a vérkeringés fokozásában illetve kiküszöböli a kellemetlen hát- és lábfájás kialakulását.. A Fellowes lábtámasz három könnyen állítható magasság segítségével tökéletes kényelmet biztosít. A különleges MICROBAN felület segítségével a Fellowes lábtámasz gondoskodik a lábakról, és megakadályozza a nemkívánatos mikroorganizmusok terjedését.

Paraméterek

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Ergonómia Lábmasszázshoz, Hintamozgás a lábakbeli jobb keringés érdekében, Magasságállítás, Állítható szög

Méretek

Magasság 25,2 cm
Szélesség 47,6 cm
Mélység 34,8 cm

Típus

Kiegészítők típusa Lábalátét
Kód:  PX815c
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  felfmicroban
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15