Oldal frissítése

Fellowes JUPITER2 A3

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fellowes JUPITER2 A3

A Fellowes JUPITER 2 A3 kiváló minőségű lamináló közepes méretű irodákban történő felhasználásra készült. Megfelelő 80-250 mikron vastagságú fóliákhoz, és A3 méretű dokumentumok laminálásához. A felfűtési idő kb. 1 perc. Hang- és fényjelzés figyelmeztet, ha a lamináló munkára kész. A laminálás sebessége 750 mm/perc. A készülék belső kialakítása megakadályozza a laminált dokumentum elakadását. A készülékkel meleg és hideg laminálás is elvégezhető. Az Auto Shut Off technológia biztosítja az automatikus kikapcsolást, amennyiben a lamináló nincs használatban, így energiát takaríthatsz meg, valamint elkerülhető a lamináló túlmelegedése.

A Fellowes JUPITER 2 A3 lamináló előnyei

  • Közepes méretű irodákban történő felhasználásra
  • LED vezérlőpanel
  • Hideg és meleg laminálás
  • Rendkívül gyors laminálás a hat hengernek köszönhetően
  • Fény- és hangjelzés
  • A lamináló megakadályozza, hogy a dokumentum elakadjon
  • Helytelen használat esetén a lamináló az automata vissza funkciót használja
  • Automatikus kikapcsolás tevékenység szünetelésekor

Laminálás - biztonságos dokumentum-védelem

A laminálás ideális megoldás, ha szeretnéd a dokumentumokat és a fotókat megóvni a nedvességtől, szennyeződéstől, gyűrődéstől és egyéb külső hatásoktól, amelyek negatívan befolyásolják az olvashatóságot és a megjelenést. A dokumentumot egy lamináló tasakba - két réteg vékony, átlátszó fólia közé - szükséges helyezni, amely majd a hő hatására összeragad a laminálóban, és biztonságosan, megbízhatóan tapad a dokumentumhoz. A laminált dokumentum ezt követően ellenáll a nedvességnek, maga a laminálás pedig tartós, a dokumentum szilárd és merev lesz. Az így megvédett dokumentumot biztonsággal ki lehet tenni az időjárás viszontagságainak is. A laminálás tökéletes és megfizethető megoldás a különböző feliratok és információs jelek, igazolványok, okmányok vagy dokumentumok védelmére, amelyeknél fontos, hogy hosszú ideig biztonságban legyenek, vagy változatlan állapotban megmaradjanak, mint például fényképek, oklevelek, bizonyítványok vagy tanúsítványok esetén.

Maximális méret:
A3 formátum

Tömeg:
6,5 kg

Méretek:
129 × 539 × 208 mm

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Jellemzők

Rendeltetés Iratok, Fényképek
Dokumentumok formátuma A3, A4, A5, A6, A7
Bemeneti nyílás szélessége 320 mm (1,08 A3)
Fólia vastagsága 2×250 mikron
Felmelegedési idő 1 perc
Hengerek száma 6
Laminálás sebessége 1 190 mm/perc
Laminálás módja Meleg, Hideg
Csomag része Lamináló fóliák
Kód:  PX810d
Termékszám:  FELLAJUPITER2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05