Oldal frissítése

Fellowes 73 Ci

4,8 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Fellowes 73 Ci

Fellowes 73 Ci - nagy teljesítményű és robusztus keresztvágású iratmegsemmisítő

A Fellowes 73 Ci intelligens iratmegsemmisítő elakadásgátló technológiával, 4 × 38 mm-es keresztirányú vágással és P-4 titkosítással aprít fel dokumentumokat. A készülék egyszerre akár 12 darab 70 g/m2 -es papírlapot is meg tud semmisíteni, akár 3 m/perc sebességgel. Ezenkívül, minden probléma nélkülképes kezelnia kidobott dokumentumokat, beleértve a kapcsokat, plasztikkártyákat és CD-ket/DVD-ket.

Gyakori hulladékeltávolítás nélküli munkavégzés

A 230 mm bemeneti szélességű Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítő nem fog a hulladék gyakori eltávolításával zavarni, és automatikusan figyelmeztet, ha a hulladékgyűjtő megtelt. A könnyen kivehető tartályban akár 23 liter aprított hulladék is elfér. Szünet nélkül akár 10 percig is használhatod az iratmegsemmisítőt, amelyet túltöltés és túlmelegedés elleni biztosíték véd. A Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítő méretei 37,2 × 53,2 × 27,4 cm.

A Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítő könnyű kezelhetőséget garantál

A kivehető kosár praktikus betekintő ablakkal rendelkezik - így egy pillantással megtudhatod, hogy mennyire van tele. És amikor megtelt, nagyon könnyű kihúzni az aprítóból és kiüríteni. Oldalsó fogantyúk vagy kerekek is rendelkezésre állnak, hogy a Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítőt könnyedén mozgatni tudd oda, ahol épp szükséged van rá.

A Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítőlegfontosabb jellemzői

  • Fokozott biztonsági szint P-4 papír / T-4 kártyák
  • Keresztvágás 4 × 38 mm
  • Papír, gemkapcsok, plasztikkártyák, CD-k
  • Aprítási kapacitás akár 12 ív 70 g/m2 papír
  • Elektronikus start/stop, hátrameneti funkció
  • Adagolónyílás szélessége 230 mm
  • 23 literes kosár
  • Görgők a könnyebb kezelhetőség érdekében
  • Aprítási sebesség 3 m/perc
  • 100% JAM PROOF - elakadásmentes funkció
  • SafeSense rendszer - az iratmegsemmisítő automatikus leállítása, ha érintést érzékel a bemeneti területen
  • A Fellowes 73 Ci energiatakarékos rendszerrel rendelkezik


Fellowes 73 Ci


Egyszerre akár 12 papírlapot, irodai tűzőgépből származó kapcsokat, műanyag kártyákat, kapcsokat és CD-ket/DVD-ket apríthatsz fel. A kosárban23 liternyi hulladék fér el.

Fellowes 73 Ci


A 100%-os elakadásmentes technológia védi az iratmegsemmisítőt a papírelakadástól.A rendszer kijelzi a betöltött papír mennyiségét, így mindig tudni fogod, hogy a hatékonyabb munkavégzés érdekében több papírt adhatsz-e hozzá, vagy kevesebb papírt tölthetsz-e be a papírelakadások elkerülése érdekében.

Fellowes 73 Ci


A 4 × 38 mm-es keresztirányú vágás lehetővé teszi aP-4 biztonsági szintű érzékeny dokumentumok megsemmisítését (az NSA - NN1 szerint).

Fellowes 73 Ci


A teli kosár-jelzésnek köszönhetőennem kell a gyakori hulladékürítéssel bajlódnod. A készülék automatikusan figyelmeztet, ha megtelt a kosár.

Fellowes 73 Ci


A Fellowes 73 Ci energiatakarékos elektronikával rendelkezik, így az energiahatékonysága100%-ban időoptimalizált, működés közben és azon kívül is. Ezenkívül 2 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol.

Fellowes 73 Ci


A túlmelegedés elleni védelem biztosítja, hogy ha a hőmérséklet meghaladja a megengedett maximális hőmérsékletet, a Fellowes 73 Ci iratmegsemmisítő figyelmeztet téged, és megszakítja a folyamatot, amíg a hőmérséklet ismét optimális nem lesz.


Válaszd ki a megfelelő iratmegsemmisítőt


Fellowes 73 Ci


Magasabb szintű titkosításra van szükséged? Az ideális megoldás aFellowes LX 201.

Fellowes 73 Ci


Nagyobb teljesítménnyel és hulladékgyűjtővel rendelkező iratmegsemmisítőt keresel?  A Fellowes 125 Cinagyszerű választás lesz.

Fellowes 73 Ci


Automatikus adagolóval rendelkező iratmegsemmisítőt keresel? Ebben az esetben válassz aFellowes AutoMaxmodellsorozatból.


A Fellowes segítségével bárhol is dolgozol, megvédheted a magánéletedet



Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 37,2 cm
Magasság 53,2 cm
Mélység 27,4 cm
Tömeg 13 200 g

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Nagy-Britannia, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Automata

Biztonság

NBÚ tanúsítvány NSA tanúsítvány nélkül
Vágás típusa Keresztmetszet
Max. papír aprítási méret Max. 160 mm²-es részecskék

Tulajdonságok

Papír anyagsűrűsége a maximális aprításhoz 70 g/m²
Megsemmisíthető anyagok Papír, Gémkapcsok és tűzőkapcsok, CD, DVD, Műanyag kártyák
Tartály mérete 23 l
Iratmegsemmisítő sebessége 3 m/perc

Felszereltség

Felszereltség Visszafelé járatás, Kikapcsolás túlmelegedés/túltelítettség esetén, Kivehető kosár, Automatikus indítás/megállítás
Kód:  PX814d
Termékszám:  FELSH73CI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15