Oldal frissítése

Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Comply Tx-400 fekete - M méretű fülhallgató tartozékok

Megunta az olyan fülhallgatókat, amelyek kényelmetlen érzést keltenek a fülében, és amelyek folyamatosan kiesnek onnan? Létezik megoldás a memóriahabból készült Comply tartozékok formájában. Nem szükséges rögtön új fülhallgatókat vennie, hogy aztán azon kelljen izgulnia, hogy az új fülhallgatók az Ön elvárásai szerint működjenek. A tartozékok konkrét típusát azon tulajdonságok alapján válassza ki, amelyeket a leginkább előnyben részesít. A kínálatban több fajta létezik: tökéletesen szigetelő vagy kényelmes tartozékok opcionális tulajdonsággal, amely véd a fülzsírral szemben. A sportos változatot kedvelők is megtalálják a kedvenc darabjukat a Sport sorozat kínálatból, amely tökéletes tartósságot ígér.

A Comply Tx-400 tartozékok a lehető legmagasabb szintű izolációt biztosítják, kizárják a külső zajokat, hogy élvezhesse a kiváló zenei élményt. Speciális tulajdonságának köszönhetően megakadályozza, hogy a fülhallgatók tönkremenjenek a fülzsírtól, illetve egyéb szennyeződésektől. Nagyon puha memóriahabból készültek, amely óvatosan tölti ki a hallójáratot. Ezáltal rögzíti a fülhallgatót a fülben, és hosszútávú kényelmes viselést biztosít. Többé már nem fárad el a fülünk a fülhallgatók viselésétől. Nem fog kelleni kivenni a fülhallgatót a füléből, hogy fülei megpihenjenek. Végre úgy élvezheti a zenét, ahogyan azt szeretné. Kényelmesen, állandóan és teljes átéléssel. 

 

Műszaki adatok ás specifikáció:

Mérete:
M

Színe:
fekete

Méretek (legszélesebb átmérő):
12.45 mm ± 0,50 mm

Anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

A csomagolás tartalma:
3 pár fülhallgató tartozék

 
Kód:  CPY1001d3
Termékszám:  19-40101-11

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15