Oldal frissítése

Comply fülhallgató betét T400 platina - méret S

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Comply fülhallgató betét T400 platina - méret S

Megunta az olyan fülhallgatókat, amelyek nem illeszkednek kényelmesen a fülébe, és folyamatosan kiesnek belőle? A megoldás a memóriahabból készült Comply fülhallgató betét. Nem feltétlenül szükséges azonnal új fejhallgatót vásárolni és imádkozni, hogy az új végre az Ön elvárásai szerint működjön. Az Önnek megfelelő fülhallgató betétet azon tulajdonságok alapján választhatja ki, amelyeket előnyben részesít. A kínálat tökéletesen szigetelő és kényelmes betéteket tartalmaz, valamint olyan darabokat is, amelyek védenek a fülzsírral szemben. A sport kedvelői a Sport termékcsaládnak köszönhetően biztosan megtalálják a számukra megfelelőt, amely tökéletes rögzítést biztosít.

A Comply T400 maximálisan szigetel a kívülről jövő zajokkal szemben a tökéletes zenei élmény érdekében. Nagyon puha memóriahabból készült, amely gyengéden tölti ki a fület. Ezzel rögzíti a fülhallgatót a fülben, és kényelmes viseletet biztosít még hosszú ideig tartó használat esetén is. Mindez kiküszöböli azt a kellemetlen érzést, amelyet a hosszas használat eredményezhet. A fülek pihentetése így szükségtelen lesz. Végre úgy élvezheti a zenét, ahogyan szeretné. Kényelmesen, folyamatosan és teljes értékűen.

Paraméterek és jellemzők:

Méret:
S

Szín:
Platina

Méretek (legszélesebb átmérő)
10,67 mm ± 0,50 mm

Anyag:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

Csomagolás:
3 pár

 
Kód:  CPY1001c3
Termékszám:  17-40111-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05