Oldal frissítése

T200 platinum - S méret

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

T200 platinum - S méret

Nem tudja kényelmesen használni a fülhallgatóját, mert folyton kiesik a füléből, ezért nem tudja szórakoztatni magát a zenéivel? A megoldás az egyedülálló viszkoelasztikus memóriahab. A memóriahab  testhőmérséklet hatására tökéletesen illeszkedik a hallójárathoz. Nem Nincs szükség új fejhallgatóra, nem kell költeni olyan eszközökre, amik nem garantálják a tökéletes kényelmet. Egyszerűen csak cserélje le a gumiharangokat a fejhallgatóján erre a típusra és már használhatja is. Minden életmódhoz ajánljuk. Legyen sportrajongó, sportolás közben sem kell lemondani kedvenc zenéiről.


A T200 tökéletes illeszkedése nemcsak azt jelenti, hogy kényelmes fülhallgatója lesz, ezek használatával, hanem a zene minősége is nagyságrendekkel jobb lesz, mint amit eddig megszokott, hiszen ez a különleges memóriahab, kizárja a külső zajokat. Szinte egybeolvad a fülével, így maximálisan szigetel a kiváló zeneicélményért. A nagyon puha memóriahab kíméletesen tölti ki a hallójáratot, így akár hosszú ideig kényelmetlenség nélkül viselhető. Ez nagyon hasznos lehet olyan esetben is, amikor hosszú telefonbeszélgetés folytat vezetékes headseten keresztül.  

Műszaki adatok:

Méretek (legszélesebb átmérő)
10.67 mm ± 0,50 mm (0.420 "± 0,020")

anyaga:
Poliuretán hab, hőre lágyuló elasztomer

 
Kód:  CPY1001c2
Termékszám:  17-20111-00

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15