Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Logitech fejhallgatók és fülhallgatók

Logitech fejhallgató

Logitech fejhallgatók: Odafigyelés a legutolsó részletekig

A Logitech vállalatot 1981-ben alapították Svájcban és elsősorban számítógépes tartozékokkal foglalkozik, kínálatukban megtalálhatók billentyűzetek, egerek, kontrollerek, webkamerák, fejhallgatók és hangszórók is. Ezeket a termékeket a Logitech a világ több mint száz országában forgalmazza. A Logitech fejhallgatói nagy népszerűségnek örvendenek a cégeknél és a call centerekben, ahol naponta több milllió alkalmazott használja őket. A márka gaming fejhallgatói attraktív megjelenéssel és kiváló minőségű hangvisszaadással vonzzák a legigényesebb gamereket is.

Logitech számítógépes fejhallgató

Logitech univerzális fejhallgatók számítógéphez

A Logitech fejhallgatók sokoldalúan használhatók bármilyen számítógépes tevékenységhez. Mindig a legmagasabb színvonalat nyújtják, függetlenül attól, hogy a számítógépen játszani szeretnél-e, multimédiás tartalmat játszanál le vagy dolgoznál. A Logitech fejhallgatók kiváló hangkimenettel rendelkeznek és a puha alapanyagok és az ergonomikus kialakítás kombinációja biztosítja, hogy a képernyő előtt töltött idő mindig kicsit kényelmesebb legyen.

Logitech gaming fejhallgatók

A Logitech mikrofonos gaming fejhallgatók erős basszussal és pontos magasságokkal nyűgöznek le minden gamert. A puha és lélegző anyagnak köszönhetően még több órás használat után is kényelmesek. A praktikus vezérlés lehetővé teszi különböző hangprofilok beállítását, a zenék átugrását vagy a beszélgetés kezdeményezését a játékostársakkal. A Logitech gaming fejhallgatók teljesen kompatibilisek minden játékplatformmal és elérhetőek vezetékes, illetve vezeték nélküli kivitelben is.

Logitech gaming fejhallgató
Logitech irodai fejhallgató

Logitech irodai fejhallgatók

A Logitech irodai fejhallgatók egyedülálló tulajdonságaikkal kényelmesebbé teszik a számítógépes munkát otthon és az irodában. Előnyük a tiszta reprodukció és hangátvitel, így a hívó fél tökéletesen fog hallani. Az elsőosztályú zajszűrő mikrofon gondoskodik róla, hogy mindig érthetőek legyenek a szavaid. A mindennapi irodai kommunikációhoz a legideálisabbak a Logitech könnyű szerkezetű mono vezeték nélküli fejhallgatói.

Logitech vezeték nélküli fejhallgatók

A Logitech vezeték nélküli fejhallgatókkal szabadon mozoghatsz, miközben dolgozol vagy játszol a számítógépen. A fejhallgatók készenléti ideje akár 10 óra is lehet. Lemerülés esetén elegendő őket a dokkoló állomáshoz csatlakoztatni, ahol feltöltődnek. Ha az akkumulátor pont a legrosszabbkor merül le, egy kábellel csatlakoztathatod a számítógéphez. A Logitech vezeték nélküli rádiófrekvenciás fejhallgatói egyszerűen csatlakoztathatók a számítógéphez egy nano vevőegység USB-portba történő behelyezésével.

Logitech vezeték nélküli fejhallgató
Paraméterek módosítása
87 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20