Oldal frissítése

FeiyuTech WG2X

4,7 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

FeiyuTech WG2X

Egy praktikus és hatékony kamera stabilizátort keresel? Mit szólnál az F eiyuTech WG2X-hez, amely alkalmas a GoPro HERO 4-7 vagy más, hasonló méretű kamerákhoz? Fő előnyei: kis tömege és háromtengelyes stabilizálása. Ezen kívül élvezni fogod a WiFi csatlakozást is, csak a gombot kell megnyomnod közvetlenül a stabilizátor fogantyúján. Az innovatív FeiyuTech WG2X rendszer kiváló sport- és pillanatképek készítését teszi lehetővé, úgy, hogy a csúszó motor negatív hatásait kiküszöböli.

A FeiyuTech WG2X stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A fényképezőgéped praktikus és hatékony stabilizátora lesz
  • Csatlakozás a kamerához WiFi-n keresztül, a fogantyún lévő kioldóval
  • Kis tömegű stabilizátor, háromtengelyes stabilizálással
  • A FeiyuTech WG2X kiküszöböli a csúszó motor negatív hatásait
  • Állandó sebességű forgási funkcióval rendelkezik a panoráma felvételek készítéséhez
  • A FeiyuTech stabilizátor valós idejű akciós üzemmódot kínál
  • A mozgásod soha nem fogja befolyásolni a felvételkészítést
  • A FeiyuTech WG2X reteszelő funkciót is kínál
  • A stabilizálás mindig gyors és pontos lesz

Átgondolt stabilizátor

A FeiyuTech WG2X egy állandó sebességű forgási funkciót is kínál, amely különösen alkalmas panorámaképek készítésére. Ezen kívül a stabilizátor akció üzemmódot is biztosít annak érdekében, hogy a kamera valós időben stabilizálódjon. A WG2X egy csúcsminőségű modell, a képkészítést soha nem befolyásolja a mozgásod. A stabilizátornak van egy zárolási funkciója is, így egy pozícióban is fixen tudod tartani. A stabilizálás mindig gyors és pontos lesz, mert a stabilizátor-motor megtartja nagy sebességét.


Kód:  SB810z9e
Termékszám:  WG2X

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20