Oldal frissítése

FeiyuTech Vimble 2

4,2 36 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

FeiyuTech Vimble 2

3 tengelyes stabilizáció a tökéletesen sima videóért

A Feiyu Tech Vimble 2 Stabilizátor kiváló minőségű teleszkópos kialakítást és 3 tengelyes stabilizálást biztosít, hogy minimalizálja a rezgéseket a fotók és videók készítése során. Ezenkívül a teleszkópos stabilizátor rúd lehetővé teszi a széles szelfi készítését 18 cm-ről. A Vimble 2 Bluetooth vezeték nélküli technológiával kommunikál a mobiltelefonokkal, így nincs szükség kellemetlen kábelekre.


A FeiyuTech Vimble 2 stabilizátor legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés vagy bemozdulás nélkül
  • Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod okostelefonodhoz
  • Kihúzott maximális hossz 183 mm
  • Tripod menet akció kamera rögzítéséhez
  • Objektumkövető funkció
  • Dinamikus time-lapse felvétel
  • Integrált szelfi bot
  • Power bankkal tölthető
  • Az akkumulátor üzemideje akár 10 óra

Rugalmas használat és speciális funkciók

Az egyedülálló kialakításnak köszönhetően a Feiyu Tech Vimble 2 lehetővé teszi, hogy mobiltelefonoddal portré és tájkép módban is készíthess felvételeket. Tripod menettel is rendelkezik, így bármilyen akció kamerát rögzíthetsz az állványhoz. Ha akció felvételeket szeretnél készíteni, biztosan értékelni fogod a követési funkciót, amely lehetővé teszi, hogy nyomon követhess egy objektumot, amely mindig tökéletesen éles marad a képen.


Kényelmes és egyszerű működés

A stabilizátor egy egyszerű joystick-kal is rendelkezik, amellyel könnyedén irányíthatod a kamera forgatását. A többi gomb segítségével válthatsz a telefon elülső és hátsó kamerája között, vagy a módok közül választhatsz. A stabilizátor hátoldalán egy programozható gombot találsz. A stabilizátor kiváló minőségű akkumulátorral rendelkezik, amely akár 10 órányi üzemidőt is biztosíthat, valamint egy USB-porttal is büszkélkedik, amelynek segítségével power bankról is töltheted.



Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Hossz

Max. hossz 18,3 cm

Tulajdonságok

Telefon maximális szélessége 84 mm

Anyag

Anyag Műanyag
Kód:  SB810z8f
Termékszám:  Vimble 2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10