Oldal frissítése

FeiyuTech G5GS

5 1 értékelés

FeiyuTech G5GS

A Feiyu Tech G5GS tökéletes megoldás a Sony AS50 / X1000 készülékhez. A G5GS vízálló, így nem kell észrevennie az esőt, amikor fényképez. A Feiyu Tech G5GS segítségével az automatikus forgatással rögzítheti az időzített videofelvételeket, és rögzítheti a megjelenéseket napnyugtaként vagy felhőként. A Feiyu Tech G5GS fémtermékkel és szilikon markolattal ellátott teljes terméke csúcsminőségű és megkönnyíti az összes felvételi funkciót és kényelmet. A speciális, csúszásgátló gyűrű motorja mind a függőleges, mind a vízszintes tengelyek nélkül korlátozza a fényképezőgépet, és a felvételeket 360 fokos forgatással hajtja végre.

A Feiyu Tech G5GS legfontosabb jellemzői

  • A Feiyu Tech G5GS vízálló az esőben való felvételhez
  • Lehetővé teszi a fényképezőgép korlátlan mozgását minden irányban
  • Sony AS50 / X1000 és kompatibilis modellekhez tervezve
  • Automatikus forgatással időtúllépési videókat készíthet
  • Egyszerű ellenőrzés
  • Gyors töltés és az akkumulátor élettartama legfeljebb 7 óra

A Feiyu Tech G5GS hatékony és gazdaságos

A G5GS stabilizáló motor nyomatéka 30% -kal nőtt a régebbi modelleknél, így a stabilizátor jobban megbirkózik a felvétel során alkalmazott külső erőkkel. A Feiyu Tech G5GS javított algoritmusokkal és nagy teljesítményű zsetonokkal dolgozik. Az eredmény a motor stabilitása, a nagyobb hatékonyság és az energiamegtakarítás . A Feiyu Tech G5GS töltése kétszer olyan gyors, mint a korábbi modellek, legfeljebb 7 óra töltésenként.

A Feiyu Tech G5GS Stabilizáló kényelmesen vezérelhető

A kifinomult kezelőszervek fokozzák a G5GS stabilizátor használatának kényelmét és kényelmét. Olyan helyzeteApproxen, ahol kissé lőni kell, van egy érzékeny 4 irányú joystick. Alatta a stabilizátornak van egy akciógombja a kapcsolási módokhoz és egy gomb az önmódosítóhoz - a stabilizátor 180 fokos gyors elfordulása a megjegyzésekhez, az egyéni bemenetekhez vagy csak egy önfelvételhez. 

További információ:
Tengelyek száma: 3
Függőleges billentés, lefelé (billentés): 360 °
Vízszintes dőlés / görgetés - balra, jobbra (panoráma): 360 °
Rolling: 320 °
Növekvő függőleges (billentés) MIN: 2 ° / sec
Növekményes dőlés MAX: 75 ° / sec
Vízszintes (pásztázó) növekmény MIN: 3 ° / sec
MAX vízszintes pásztázás: 150 ° / sec

Kód:  SB810z5
Termékszám:  G5GS
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15