Oldal frissítése

FeiyuTech a2000

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

FeiyuTech a2000

A Feiyu Tech a2000 Stabilizátor alkalmas fényképezőgépekhez, videókamerákhoz és okostelefonokhoz, amelyekkel fényképeket készíthet és videókat forgathat. A kiváló minőségű 3-tengelyes stabilizációs kialakításnak köszönhetően minimális rezgést és képeltolódást garantál. Az a2000 a Bluetooth vezeték nélküli technológiát használó okostelefonokkal kommunikál, ezért nem szükségesek a felesleges kábelek. A stabilizátor lehetővé teszi a méretezés alakítását. A szokásos stabilizáció mellett az a2000 dinamikus időfelvételt és Bluetooth útján megvalósuló kommunikációt is kínál. 

A Feiyu Tech a2000 mobiltelefon stabilizátorának legfontosabb jellemzői

  • A stabilizátor tökéletesen kiegyensúlyozott képet biztosít rezgés és túlzott elhajlás nélkül
  • Csatlakoztatás Bluetooth-kapcsolat útján
  • Minden 2,5 kg alatti tömegű fényképezőgéphez használható
  • Állvány illesztési pont videókamerák, digitális tükörreflexes fényképezőgépek és egyéb eszközök csatlakoztatásához
  • Speciális funkciók, mint az objektumkövetés, a dinamikus időfelvétel vagy az integrált selfie rúd
  • A Feiyu Tech a2000 egy töltéssel legfeljebb 12 óráig működik

Forgasson úgy, mint a profik!

A Feiyu Tech a2000 lehetővé teszi egyedi, stabilizált felvételek készítését videoklipekhez, reklámokhoz vagy klasszikus videókhoz. A különleges joysticknek köszönhetően a képarányokat bonyolult kézi szerkesztés nélkül állíthatja be. A stabilizátoron értékelni fogja azt a kábelt is, amellyel távolról vezérelheti az időfelvételt, a lezárást, az önkioldót és így tovább.

Kifinomult algoritmus

A Feiyu Tech cég a legfrissebb ismereteket használta az a2000 stabilizátor gyártása során és új chip elkészítéséhez. Ez kiváló stabilizációt és az elemek hosszú élettartamát biztosítja. A stabilizátor automatikusan kiegyensúlyozza a kamera bármely tömegét, így semmit sem kell  bonyolult módon beállítani. Az új konstrukció 360 fokos forgatást tesz lehetővé.


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Bluetooth-os vezérlés, Állványmenet
Kód:  SB810w1
Termékszám:  a2000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15